Poznati bosanski glumac autom ubio ženu?

Emir Hadžihafizbegović je, prema navodima bosanskih medija, sinoć u saobraćajnoj nesreći kolima udario 63-godišnju Zagrepčanku koja je kasnije preminula u bolnici

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović je, kako prenosi list "Dnevni avaz", sinoć u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj udario ženu (63) koja je kasnije preminula u bolnici u Novoj Gradiški.

Na autoputu iz smera Okučana prema Zagrebu, neoprezni vozač je srušio svetleće znakove upozorenja koji su označavali radove i potom pobegao. Naišao je drugi automobil kojem je u tom trenutku pukla guma. Muškarac i dve žene izašli su iz kola da bi promenili gumu, i tada je na njih naletio automobil kojim je upravljao Hadžihafizbegović.

Od težine povreda jedna žena, inače iz Zagreba, je preminula u bolnici u Novoj Gradiški, a i sam Hadžihafizbegović je hospitalizovan sa lakšim povredama.

- Nisam puno povređen, ne mogu sada da pričam - izjavio je Hadžihafizbegović. Posle pitanja da li zna da je u nesreći poginula jedna osoba, glumac je prekinuo vezu i kasnije ostao nedostupan.

(Telegraf.rs/izvor: Dnevni avaz)