GLASAJTE DO PONOĆI: Izaberite najlepšu Srpkinju na internetu! (FOTO)

Koja od 20 lepotica će biti nova mis Telegrafa, biće saopšteno sutra uveče na izboru za "Mis Srbije 2014" koji se uz direktan prenos na "Pinku" održava u studiju u Šimanovcima

Ekskluzivno, samo na našem portalu, moći ćete do utorka, 7. oktobra u ponoć, svojim glasovima da izaberete mis interneta Srbijea sve u saradnji sa kompanijom "Miss Yu"U konkurenciji se nalazi 20 lepotica, koje su ušle u uži izbor za "Mis Srbije 2014".

Glasovi koji pristignu nakon ponoći, neće biti uzeti u razmatranje, a koja od devojaka će biti nova mis Telegrafa, biće saopšteno u sredu, 8. oktobra, kada će u studiju u Šimanovcima uz direktan prenos na televiziji "Pink", biti održan izbor za mis Srbije 2014.

ZA DEVOJKE KOJE VAM SE NAJVIŠE SVIĐAJU GLASAJTE OVDE!

Za sada, najviše "lajkova" su dobile Aleksandra Mitić (19), studentkinja ekonomije iz Bele Palanke, budući arhitekta Nevena Marinković (22) iz Raške, i Daša Radosavljević (18) iz Kragujevca, šampionka Srbije u diskodensu.

Fotografije i informacije svih takmičarki su predstavljene na specijalno dizajniranom delu našeg portala.

Glasanje je maksimalno pojednostavljeno – dovoljno je da "lajkujete" devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Lepotica s najviše lajkova postaće – mis interneta Srbije.

Razlike u glasovima između kandidatkinja nisu velike i od vas zavisi koja od ovih lepotica će, kao mis Interneta, naslediti Anđelku Tomašević.

(Telegraf.rs)