Ovo je originalni kraj serije "Kako sam upoznao vašu majku", koji je izbačen u montaži! (VIDEO)

Autori popularnog sitkoma su bili u dilemi između dva kraja, pa su "alternativni", pod pritiskom razočaranih obožavalaca, odlučili da prezentuju na DVD izdanju

Američka serija "Kako sam upoznao vašu majku" imaće i drugu verziju kraja, koja će biti objavljena kao bonus na DVD boks setu 23. septembra. Na ovakvu odluku znatno je uticalo nezadovoljstvo fanova "zvaničnim završetkom", a koautor serije čija je radnja smeštena u 2030. Karter Bejs otkrio je u aprilu da su se scenaristi dvoumili između dva različita kraja.

Obožavaoci su bili besni što Trejsi Mekonel na kraju umire, a Ted se vraća svojoj staroj ljubavi, Robin Šerbatski, kao i zbog toga što se brak između Robin i Barnija Stinsona, koji je bio u fokusu poslednje sezone, okončava razvodom posle tri godine. Najverniji fanovi su čak na društvenim mrežama davali svoje predloge kako bi serija mogla da se završi.

Sada, napokon svi obožavaoci popularnog sitkoma mogu da vide kako je serijal zaista trebalo da se završi. Da podsetimo, ukupno je snimljeno devet sezona, u produkciji televizije CBS a prva epizoda je emitovana 2005.

Pogledajte kako izgleda "kraj broj dva":

(Telegraf.rs/Smh.com.au)