Slavko Beleslin prelazi na RTS?

- Pregovori su u toku. Ništa nije završeno. Pozovite me sledeće nedelje, tada ću moći da vam dam više detalja - rekao je popularni voditelj

Voditelj Slavko Beleslin navodno će od jeseni biti deo Radio-televizije Srbije od jeseni. Kako piše "Alo!", popularno TV lice će napustiti TV Nova i preći će na Javni servis.

- Pregovori su u toku. Ništa nije završeno. Pozovite me sledeće nedelje, tada ću moći da vam dam više detalja - rekao je Beleslin za ovaj dnevni list.

Kako se navodi, Slavku je ponuda stigla iz Informativne redakcije RTS-a, što je njemu bliska oblast. Prema saznanjima dnevnog lista "Alo!", Beleslinu bi prelazak na Javni servis bio izazov, budući da su dnevnici ovog emitera najgledaniji u Srbiji.

- Još uvek se sa čelnim ljudima RTS-a dogovara o detaljima kako bi ugovor koji potpišu bio dobar za obe strane. Slavko ima prepoznatljivu boju glasa, odličnu dikciju i naglasak, zbog čega je uveliko izgradio ime u svetu voditelja informativnih emisija. S obzira na to da TV "Nova" nije dobila nacionalnu frekvenciju kako se pričalo, Slavko se nije mnogo dvoumio oko ovog transfera - rekao izvor blizak voditelju.

(Telegraf.r/"Alo!")