Za Džibonija banane i vino a za "Miligram" energetska pića i vegetarijanska večera

Muzičari, koji će nastupiti na Gospojini u Novom Bečeju, imali su raznorazne zahteve od organizatora ovog događaja

Publiku uvek dodatno zabavlja i intrigira atmosfera pre koncerta njihovih miljenika u bekstejdžu, a svetski tabloidi često prenose delove takozvanih rajder lista. A evo i nekoliko interesantnih detalja šta su zvezde Gospopjine u Novom Bečeju zahtevale od organizatora da im obezbedi pre i u toku nastupa.

Za petak kada nastupaju Halid Bešlić i "Miligram", u garderobi prvog će se naći: 1 flaša Loze i limenke Lav piva, kao i Koka Kole.

Za sastav "Miligrama" biće potrebno 2 flaše viskija Džek Danijels  od 0,75 litara, zatim limenke Koka Kole i domaćeg piva, 8 flašica negaziranog bistrog soka, 6 limenki Red Bula ili nekog drugog energetskog pića, negazirana mineralna voda, pola kartona nehlađene negazirane mineralne vode ( sobna temperatura), 1 kilogram leda, 5 peškira srednje veličine i 5 pepeljara i jedna vegetarijanska večera. Kerber koji nastupa u subotu u garderobi će sačekati Džek Danijels, Koka Kola, pivo Amstel i negazirana voda.

Raider lista "Riblje Čorbe" je vrlo jednostavna i zato zanimljiva: pivo, sokovi, voda, dok su najinteresantniji detalji Džibonijevih zahteva: 2 ilta Jeger Majstera, 2 litra soka od jabuke, 3 buteljke crnog vina, 3 buteljke belog vina, banane, ananas i grožđe.

(Telegraf.rs)