Platila 18.000 funti da liči na Kim Kardašijan, a sad je u dugovima (FOTO)

Kler Lison (25) oduševljena je američkom starletom, a zbog načina svog života koji vodi, duguje 6.500 funti

Devojka pod imenom Kler Lison, koja je svojevremeno od strane pojedinih ljudi iz njene okoline bila ismenavana pod izgovorom da je "ružna", odlučila je da izgleda kao njen idol, Kim Kardašijan.

Za ovaj poduhvat, ova 25-godišnjakinja potrošila je 18.000 funti, i to: 5.000 funti na uvećanje grudi, 2.500 funti za izbeljivanje zuba, 4.500 funti za nadogradnju kose, 1.000 funti za šminku, 1.000 funti za samopotamnjivanje, 500 funti za manikir, 350 funti za umetke za guzu i 3.150 funti za cipele i odeću.

U razgovoru za emisiju "The Morning", Lisonova je rekla da je počela sa izbeljivanjem kada je imala oko 18 godina i da je oduvek želela da ima grudi kao Kim.

- Razmišljam o ugradim prave silikone, budući da inače nosim sunđeraste silikone u brushalteru a želim da svo salo iz mog tela prebacim u pozadinu - rekla je ona, i navela da je njena porodica zabrinuta za nju.

- ...kada ugledam Kim, nisam sigurna u sebe... moja baka, majka i očuh brinu za mene, ali do sada su se navikli na sve što prolazim - navela je Lisonova, koja je priznala da je u velikim dugovima zbog ovakvog načina života i da svota koju duguje iznosi 6.500 funti.

- Radim, moj trenutni posao se ne isplati...Nekada sam koristila kreditnu karticu da platim sve. U velikim sam dugovima. Onima kojima dugujem kažem da ću im vratiti novac čim ga zaradim. Sada razmišljam kako da budem kao Kim... - rekla je ona.

(Telegraf.rs/"Metro")