HARIS DŽINOVIĆ: Mogao bih da zaigram za Juventus

- Formu održavam igrajući tenis, i to nekoliko puta sedmično, a zna da mi se desi da s terena izađem sat vremena pre koncerta - rekao je popularni pevač

Poznati pevač Haris Džinović istakao je da i pored brojnih obaveza ima vremena i za porodicu i da mu je ovo jedan od najlepših momenata u životu.

- Sve je super. Osećam se odlično i sigurno da na jesen mogu da potpišem za slavni Juventus. Ceo život sam jeo šta sam hteo i ne postoji osoba koja može da mi naređuje šta ću da jedem ili da pijem ili kada ću da ručam ili večeram. Formu održavam igrajući tenis, i to nekoliko puta sedmično, a zna da mi se desi da s terena izađem sat vremena pre koncerta - rekao je Džinović za "Dnevni avaz".

On je naveo da prati Svetsko prvenstvo u fudbalu i da su favoriti Nemci.

- Moji favoriti su Švabe. Oni su uvek neugodni. To su pokazali i protiv Francuske za koju sam navijao nakon što je Bosna i Hercegovina ispala - izjavio je Haris, koji je pre nekoliko dana pravio ćevape za Obrenovčane, kojima je grad stradao u nezampaćenim poplavama.

- I Bosna i Srbija su pretrpele teške poplave i još dugo vremena će trebati ljudima da se život vrati u normalu. I sam sam dao svoj doprinos i organizovao pomoć za porodice iz Tuzle, Doboja i Zavidovića. Mislim da sada nema smisla pevati nego treba pomagati ljudima. U zeničkoj Areni je trebalo da nastupimi 23. maja, ali je sve, naravno, odloženo zbog poplava. U Zenici bi trebalo da pevam na jesen, kada je u planu i veća priča u Sarajevu - zaključio je poznati pevač.

(Telegraf.rs/"Dnevni avaz")