JAČI OD KIŠE: 18.000 ljudi "ludovalo" uz hitove sjajnog Bilija Ajdola (FOTO)

Fantastični muzičar i njegov bend imali su sjajni nastup pred beogradskom publikom na Kalemegdanu koji je trajao više od dva časa

Sjani engleski roker Bili Ajdol održao je spektakularan koncert na Kalemegdanu pred oko 18.000 ljudi. Iako je kiša padala sve vreme, to nikako nije pokvarilo dobru zabavu i fenomenalnu atmosferu.

Pre koncerta Bilija Ajdola, fanove su zabavljale grupe "Dža ili Bu", "Tempera" i "Psihomodo pop".

Nastup poznatog pevača, koji je trajao više od dva sata, krenuo je sa pedesetak minuta zakašnjenja, a čim se svetski super-star pojavio na sceni sa svojim bendom, pozdravljen je gromoglasnim ovacijama i aplauzom od mnogobrojnih fanova.

Kiša je padala na Kalemegdanu, a Bili, koji je u tom trenutku nosio majicu sa dugim rukavima i kožnim pantalonama, je uzviknuo:

- Hajde da oduvamo ovu svirku pre nego što nas ruka tame opet prekrije - rekao je Bili Ajdol i otpevao numeru "Postcards from The Past".

Ubrzo su počeli da se ređaju hitovi "Cradle Of Love", "Dancing With Myself", a atmosfera je bivala sve vrelija i vrelija. Budući da je kiša i dalje padala, neki od fanova počeli su da kupuju kabanice a neki su spas potražili ispod drveća.

Ajdol je zatim zapevao veliki hit iz osamdesetih "Flesh For Fantasy", kao i numere  "Love And Glory", "One Breath Away" i "Ready Steady Go".

Kao što se i očekivalo, Bili je zatim skinuo majicu, što je oduševilo pripadnice nežnijeg pola.

Posle pesama "Sweet Sixteen" i "Whiskey And Pills", Bili je obukao belu košulju i zapevao još jedan veliki hit i to "Eyes Without The Face".

Čitav Kališ je bio pod kišobranima, atmosfera je bila romantična, a kiša koja već duže vreme padala nije remetila sjajnu zabavu koji je priredio poznati muzičar.

Publika je uživala u spektaklu, a Bili izvodi legendarne hitove "LA Woman" i "Blue Highway". U međuvremenu, roker je po drugi put skinuo majicu, što je opet zadivilo dame, ali na njihovu žalost, muzičar se opet obukao.

Nakon nezaboravnog hita "Rebell Yell", kojim je Bili dodatno razdrmao fanove, završio se i zvanični deo koncerta. Publika je skandirala Ajdolovo ime, a roker se vratio na scenu i na oduševljenje njegovih fanova otpevao pesmu "White Wedding".

Za kraj, Bili je izveo hit "Mony, Mony", čime je bio završen još jedan njegov više nego uspešan nastup u Srbiji.

(M. Popović/V. Đorđević)