BILI AJDOL: Treniram kao američki specijalci! (FOTO)

- Vežbam pilates i vežbe američkih "foka" (specijalna vojna jedinica). Da me ne shvatite pogrešno, oni su ludi, stvari koje oni izvode su nemoguće. Moja verzija njihovih vežbi je neka ublažena - izjavio je popularni pevač

Neuništivi Bili Ajdol koji će 25. juna nastupiti na Kalemegdanu, u intervjuu za "Blic" kaže da jedva čeka novi koncert u Srbiji, i otkriva u čemu je tajna njegovog fantastičnog izgleda. 

- Mi jednostavno umiremo da se vratimo u Srbiju i da vam odsviramo jedan fantastičan šou! Nadam se da će koncert biti dobar i bolji od svih prethodnih. Izvešćemo nekoliko pesama sa novog albuma, ali naravno biće tu i starih dobrih hitova - rekao je Ajdol koji je, čim je čuo za katastrofalne poplave u Srbiji odlučio da se odrekne dela honorara u korist ljudi koji su ostali bez krova nad glavom.

- To je bila moja lična želja. Kada sam video kakav se haos dešava u Srbiji, odmah sam odlučio da se odreknem dela zarade od koncerta. Ne od ukupnog honorara koji dobijamo kao ceo bend, već samo od onoga što bih inače dobio. Bar toliko mogu - ispričao je čuveni pevač i kroz smeh objasnio kako i u 59. godini ima telo na kojem bi mu pozavideli svi muškarci.

- Vežbam pilates i vežbe američkih "foka" (specijalna vojna jedinica). Da me ne shvatite pogrešno, oni su ludi, stvari koje oni izvode su nemoguće. Moja verzija njihovih vežbi je neka ublažena. I mnogo šetam. Naći ću vremena da pešaka obiđem Beograd - zaključio je Bili Ajdol.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)