Milan Kalinić vodi "Pinkove zvezde"?

- Milan je završio svoj angažman na "Prvoj" zaključno sa učešćem u "Plesu sa zvezdama", a kako je odlaskom s te televizijske stanice ostao bez stalnog angažmana, rado je prihvatio poziv Mitrovića - rekao je izvor blizak produkciji popularnog šoua "Pink" televizije, koji startuje 1. septembra

Poznati glumac Milan Kalinić najverovatnije će voditi najnoviji televizijski šou "Pinkove zvezde", koji počije 1. septembra na "Pinku". Navodno, vlasnici ružičaste televizije Milica i Željko Mitrović uputili su poziv zvezdu pozorišne predstave "Pevaj, brate" tokom humanitarne akcije "Moje srce kuca za Srbiju".

- Milan je završio svoj angažman na "Prvoj" zaključno sa učešćem u "Plesu sa zvezdama", a kako je odlaskom s te televizijske stanice ostao bez stalnog angažmana, rado je prihvatio poziv Mitrovića. On je bio nezadovoljan i time što dugo nije vodio nijednu atraktivnu emisiju, pa je rado prihvatio da bude deo ovako velikog šou-programa kao što su "Pinkove zvezde" - rekao je za "Kurir" izvor blizak produkciji.

Prema saznanjima ovog dnevnog lista, Kalinić će biti uključen i u pripremni deo proizvodnje emisije "Pinkove zvezde", pa će se pojavljivati i na nekim audicijama. Da podsetimo, prva audicija zakazana je za subotu 14. jun u "Pinkovim" prostorijama na Dedinju.

Milan je rekao da se još nije dogovorio sa ružičastom televizijom.

- Nije tajna da pregovaram s "Pinkom", ali još se nismo dogovorili - rekao je glumac.

S druge strane, u "Pinku" nisu bili dostupni za komentar.

(Telegraf.rs/Kurir)