Karte za Sensejšn od 7.000 do 21.000 dinara

U Areni će 12. maja nastupiti Mek Gi, Mister Vajt, Fed Le Grand, Denis Fere, Danijel Sančez and Huan Sančez, Saneri Džejms and Rajan Marćano i Hardvel

Bela senzacija ponovo će opčiniti Beograd i to 12. maja, kada će se u okviru Vajt sensejšn žurke u Areni pojaviti sam krem svetske di-džej scene. I cene ulaznica će biti svetske - od 7.000 do 21.000 dinara!

To će biti noć za pamćenje sudeći po imenima izvođača koji će nastupiti, a to su Mister Vajt, Fed Le Grand, Denis Fere, Danijel Sančez and Huan Sančez, Saneri Džejms and Rajan Marćiano i Hardvel.

Ni ovogodišnja tema Sensejšna u Beogradu neće proći bez legendarnog nastupa Mek Gia, koji je oduševio posetioce prošle godine svojom neverovatnom energijom.

Regularna prodaja ulaznica moguća je na sajtovima www.sensation.comtickets.rs i www.gigstix.com, kao i na svim Card Service i Gigstix prodajnim mestima.

Cena regularne ulaznice iznosi 7.000 dinara, VIP Delux ulaznice koštaju 14.000 dinara, a Sky Deluxe karte iznose 21.000 dinara i omogućavaju poseban ulaz. Kontakt za naručivanje je: vip@insomnia-global.com. 

Sve informacije o Sensejšn spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama:  www.sensation.comwww.ig-see.comwww.facebook.com/sensation.serbiawww.youtube.com/SensationBelgradehttp://twitter.com/SensationSerbia.

(N. I.)