KARLEUŠA: Oni koji zarađuju na tuđoj muci su bagra i ološ (VIDEO)

- Nadam se da postoje nadležni organi koji će ih debelo kazniti za to jer je to bruka i sramota - rekla je poznata pevačica

Pevačica Jelena Karleuša nastavila je da pomaže ugroženima od poplava tako što je donela neophodne namirnice za ove ljude. Popularna JK takođe je oplela po onima koji su iskoristili ovu tešku situaciju da bi ostvarili neku materijalnu dobit.

- Oni su bagra i ološ.... To su svi oni koji kritikuju, koji sede u svojim toplim domovima i najpametniji su... Ja sam doživela da mnogi pozivaju nas javne ličnosti da učinimo nešto što oni sami ne čine. Ovog puta, svi treba da budu manje kritični a što više da daju sve od sebe - rekla je Karleuša za "Ekskluziv" i nastavila:

- Kada je reč o tim ološima koji na ovoj muci zarađuju... Mislim da postoji neka karma, da će se sve to lepo vratiti. Nadam se da postoje nadležni organi koji će ih debelo kazniti za to jer je to bruka i sramota - navela je pevačica koja je apelovala da se treba ljudi i dalje da nastave za humanitarnim akcijama.

Prilog "Ekskluziva" pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)