MILAN STANKOVIĆ: Spasavanje majke iz poplavljenog Obrenovca je moj jedini pravi životni uspeh!

- Moj posao je da stavljam osmeh ljudima na lice i muzikom prenosim pozitivnu energiju, pa ću to upotrebiti u humane svrhe i honorar pokloniti postradalom narodu u regionu - kaže pevač

Pop pevač Milan Stanković, preživeo je pravu dramu kada mu je u poplavljenom Obrenovcu ostala zarobljena majka. Milan kaže da su on i njegova sestra prošli kroz pravu agoniju dok nisu pronašli način kako da je evakuišu.

Pevačeva majka je ipak uspela da sa komšinicama pobegne u selo i sačeka da sin dođe po nju a Milan objašnjava kako je preživeo ovu traumatičnu situaciju.

- Ta agonija trajala je nekoliko sati. Kada sam saznao da su se domogli prevoza koji smo samoinicijativno organizovali ne čekajući spasilačke ekipe i čamce, shvatio sam da smo upravo uradili najlepšu stvar i to je ujedno moj jedini pravi životni uspeh - priča Stanković i dodaje da mu u ovom trenutku etika ne dozvoljava da peva.

- Moj posao je da stavljam osmeh ljudima na lice i muzikom prenosim pozitivnu energiju, pa ću to upotrebiti u humane svrhe i honorar pokloniti postradalom narodu u regionu. Ipak, neki prioriteti moraju da se znaju - zaključio je Milan.

(Telegraf.rs/ izvor: Story)