BRAT ANE NIKOLIĆ: Nisu je gađali jajima zato što je pevala u vreme poplava!

- Jaja su bila razbijena na bini ranije, a zašto nisu sklonjena, morate da pitate organizatora. Ana je te večeri pevala jer tržni centar u kome je bio organizovan šoping najt po ugovoru koji smo potpisali nije dozvolio da se otkaže nastup - rekao je pevačicin brat i menažder Marko

Pevačica Ana Nikolić nastupila je pre izvesnog vremena u jednom novosadskom tržnom centru kada su krenule poplave. Kako piše navodi "Kurir", ovo je navodne iznerviralo pojedine posetioce ovog objekta, a dve devojke su je prema pisanju ovog lista gađale jajima dok je ona bila na sceni.

- Kako su jaja pala na binu, njen brat Marko ih je prekrio, a devojke je obezbeđenje izbacilo iz tržnog centra - rekao je neimenovani izvor.

Brat i menadžer Ane Nikolić Marko demantovao je ove priče i tvrdi da su jaja bila na bini pre nego što je ona izašla da peva.

- Anu niko nije gađao jajima. Sigurno. Jaja su bila razbijena na bini ranije, a zašto nisu sklonjena, morate da pitate organizatora. Ana je te večeri pevala jer tržni centar u kome je bio organizovan šoping najt po ugovoru koji smo potpisali nije dozvolio da se otkaže nastup. Mislili su da ljude sa popustima usrećuju pošto tog dana, po njima, nije bilo alarmantno stanje - rekao Marko i nastavio:

- Ana je pevač i tog dana je po ugovoru tamo morala da se pojavi, kao što su i svi drugi došli na svoje radno mesto. Već sutradan, kada je proglašena vanredna situacija, Ana je počela da pomaže ljudima, i to još uvek radi. Pozovite predsednika opštine Paraćin i proverite koliko je uz njenu donaciju i apel kroz medije još ljudi pomoglo našem rodnom gradu, kao što su Dragana Mirković i njen muž Toni. Ana će održati i humanitarni koncert u Paraćinu - rekao nam je brat od Nikolićeve.

Da podsetimo, Ana je nedavno donirala tri tone pomoći gradu Paraćinu, a takođe je učestovala u humanitarnim emisijama televizije "Pink" i televizije "Prva".

(Telegraf.rs/Kurir)