Dona iz Beverli Hilsa ima samo 42 kilograma! (FOTO)

Tori Speling drastično je smršala nakon saznanja da joj je muž bio neveran kao i da je zavisnik od seksa, pa ga je poslala na kliniku za odvikavanje od seksualne zavisnosti

Holivudska glumica i zvezda serije "Beverli Hils 90210" izgleda izgladnelo jer se nakon stresa izazavanim muževljevom preljubom, "osušila" i da je na ivici anoreksije.

Tori Speling sada ima samo 42 koligrama i poslednjih meseci je nekoliko puta je završila u bolnici. Za devojku koja je visoka 170 centimetara, ovo je i više nego zastrašujuće.

Prijatelji i porodica je zabrinuta za glumicu, jer kažu da polako puca pod pritiskom i da je pod velikim stresom zbog muža, ali i finansija. Kada je pod stresom, ne jede, a nakon ovakvog udarca oseća se depresivnom i usamljenijom nego ikada. Nevera ju je jako pogodila, kao i činjenica da ju je muž Din Mek Dermot varao i sa drugim ženama ali i sa muškarcima. 

Nakon što je sanznala da je muž vara sa kanadskom glumicom, unajmila je čak i privatne detektive kako bi ga pratili. Ova 40-godišnjakinja se trudi da bude nasmejana i pozitivna kao i hrabra zbog svoje porodice ali ju je nevera potpuno slomila, prenose strani mediji.

Tori nakon svega ne može da priča o tome što joj se dogodilo, ali je odlučila da muža pošalje na kliniku za odvikavanje od seksualne zavisnosti.

(I. V./ Dailymail.co.uk)