Kako da slušate muziku na YouTube-u dok koristite telefon, a da se pesma ne prekine (FOTO) (VIDEO)

Vrhunski trik koji će svima dobro doći

YouTube aplikacija na pametnim telefonima ne dozvoljava slušanje muzike kada korisnik izađe iz nje i počne da radi nešto drugo na telefonu. Međutim, postoji trik koji će ukloniti ovo dosadno ograničenje i omogućiti vam da slušate muziku na YouTube-u dok koristite druge aplikacije.

Šta ste skidali - skidali ste: Gasi se najpopularnija stranica za downloadovanje muzike sa YouTubea!

Ako ste korisnik Androida, sve što treba da uradite je da YouTube otvorite preko Chrome pretraživača, pa potom da kliknete na tri tačkice koje se nalaze u gornjem desnom uglu ekrana. Kad vam se izlistaju opcije, aktivirajte opciju "Request desktop site", odnosno "Traži klasičnu stranicu".

Nakon toga samo treba da izaberete pesmu, prihvatite "pop upove" koje vam YouTube ponudi i aplikacija će vam raditi u pozadini, dok se vi normalno dalje služite telefonom. Ako se pesma zaustavi kada napustite Chrome, samo otvorite padajući meni i tu ćete videti YouTube kontrole za premotavanje pesme, kao i opciju za puštanje, odnosno stopiranje iste.

Ukoliko korisite iPhone, odnosno iOS uređaje, trik je malo drugačiji.

Potrebno je otvoriti YouTube putem Safari internet pretraživača, a tom prilikom neophodno je zaobići mogućnost otvaranja videa putem aplikacije i nastaviti to na samom sajtu.

Nakon toga, smanjite video i vratite se na "homescreen". Video će se pauzirati, ali otvaranjem "control centre-a" iz donjeg dela ekrana pojaviće se isti audio-plejer kao i kada se pušta muzika.

Pritiskom na "Play" pesma na YouTube-u će nastaviti da se pušta u pozadini.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)