Oslobodi se ograničenja uz nove Vip NEO tarife

Uz neograničene razgovore i SMS-ove koje nam nudi trenutno najatraktivnija NEO tarifa na tržištu, brišu se postojeća ograničenja, a korisnici su u prilici da dožive iskustvo NEOgraničene komunikacije

Dolaskom prvih postpejd NEO tarifa koje nude neograničene minute i poruke ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji, kompanija Vip mobile postavila je nove standarde u telekomunikacionoj industriji.

Naime, konstantno proveravanje stanja na računu usled straha da ne prekoračimo koji minut ili ne napišemo poruku više, postaje stvar prošlosti. Uz neograničene razgovore i SMS-ove koje nam nudi trenutno najatraktivnija NEO tarifa na tržištu, brišu se postojeća ograničenja, a korisnici su u prilici da dožive iskustvo NEOgraničene komunikacije.

Sem toga, kompanija Vip mobile mislila je i na one koji vole da vreme provode surfujući  internetom, pa tako NEO 2 paket uz neograničene minute i poruke sadrži čak 2 GB internet saobraćaja, i to po ceni od 999 dinara, uz dvogodišnju ugovornu obavezu.

Dobra vest za sve one koji bi želeli da postanu Vip korisnici je što to mogu učiniti po proceduri koja je besplatna, brza i jednostavna, bez menjanja postojećeg broja telefona. Dakle, svi koji vas poznaju će moći da vas "dobiju"na stari poznati broj, a vama će nakon provere i odobrenja zahteva za prenos, biti potrebna svega dva radna dana za tehničko izvršenje procedure, nakon čega ćete moći da se prepustite svim pogodnostima koje nude NEO paketi.

Za sve informacije o NEO paketima i usluzi prenosa broja, zainteresovani se mogu informisati na svakom Vipovom prodajnom mestu širom Srbije, pozivanjem Korisničkog servisa na broj 0601234 ili na sajtu vipmobile.rs.

(Telegraf.rs/ PR)