Jedna od najvećih PlayStation ekskluziva stiže na PC u januaru

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Insomniac Games/Spider-Man 2 PS5

Marvel's Spider-Man 2 konačno stiže na PC, a izlazak je planiran za 30. januar 2025. godine. Lansiranje ove igre na PC-u najavljeno je tokom New York Comic Con-a, gde je Marvel potvrdio da će igra doneti brojne grafičke i performansne inovacije, uključujući unapređene opcije za ray tracing.

Spider-Man 2 će biti dostupan u dve verzije: Standard Edition i Digital Deluxe Edition (DDE). Standardna verzija će doneti sve najnovije apdejte sa PlayStation 5 verzije, uključujući 12 novih odela, New Game+ mod, unapređene nivoe, dodatna postignuća i opcije za prilagođavanje igre, kao što su promena doba dana i novi modovi za foto mod.

S druge strane, DDE će nuditi dodatnih pet ekskluzivnih odela za Pitera Parkera i Majlsa Moralesa, kao i rano otključavanje specijalnih odela, dodatne poene za veštine i više opcija u foto modu.

PC verzija će podržavati ultrawide ekrane i kontrole prilagođene tastaturi i mišu, čime će igračima biti omogućeno da dožive Marvelov Njujork na potpuno nov način, uz dodatna grafička unapređenja koja će igru učiniti još boljom za PC konfiguracije.

Foto: Insomniac Games/Spider-Man 2 PS5

Novi horizonti za Marvel's Spider-Man 2

Nastavak priče o Petru Parkeru i Milesu Moralesu uključuje povratak poznatih neprijatelja, poput Venoma i Krejvena, uz nove specijalne sposobnosti i oružja, kao što su Symbiote Surge i Web Wings. PC verzija igre će doneti sve dosadašnje apdejte, uključujući New Game+ i razne nove boje i stilove odela, dok će Fly N’ Fresh Suit Pack, koji je rezultat saradnje sa neprofitnom organizacijom Gameheads, biti dostupan besplatno pri lansiranju.

Foto: Insomniac Games/Spider-Man 2 PS5

Spider-Man 2 je stekao veliku popularnost od lansiranja na PlayStation 5, a sada će PC igrači imati priliku da se upuste u superherojski svet uz podršku za brojne grafičke opcije i prilagođavanja.

(Telegraf.rs)