Borderlands 4 bi mogao da bude veliko iznenađenje na Summer Game Festu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove glasine dolaze od relativno novog insajdera po imenu Kurakasis, koji je nedavno pružio tačne informacije, podržane od strane eXputer-a

Printscreen: YouTube/Borderlands

Summer Game Fest, koji se održava ovog petka, mogao bi da donese veliko iznenađenje za ljubitelje Borderlands serijala. Prema novim glasinama, sledeći nastavak ove popularne igre, Borderlands 4, biće predstavljen na ovom događaju.

Džef Kili, organizator Summer Game Festa, upozorio je fanove da ne očekuju previše šokantnih najava ove godine, ali mnogi veruju da se iza tih reči krije namera da se očekivanja smanje kako bi konačna najava bila još impresivnija. Već je poznato da će na festivalu biti mnogo horor igara, a sada se spekuliše da će Borderlands 4 biti jedan od glavnih događaja.

Ove glasine dolaze od relativno novog insajdera po imenu Kurakasis, koji je nedavno pružio tačne informacije, podržane od strane eXputer-a. Prema njegovim rečima, Borderlands 4 će biti predstavljen na početku Summer Game Festa ili neposredno pre toga, sa detaljnijim prikazom igre tokom samog događaja.

Iako ove informacije treba uzeti sa rezervom dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu, 2K Games je već najavio da će otkriti "sledeću iteraciju jedne od njihovih najvećih i najomiljenijih franšiza". Mnogi su spekulisali da bi to mogla da bude nova igra iz serijala Mafia, ali Borderlands 4 deluje kao verovatniji kandidat, posebno s obzirom na to da je u pripremi i holivudski film zasnovan na igri.

U martu ove godine, matična kompanija 2K Games-a, Take-Two Interactive, kupila je Gearbox od Embracer Group za 460 miliona dolara. Tada je jasno rečeno da su planirani novi nastavci Borderlands serijala, a generalni direktor Take-Two-a, Štraus Zelnik, pohvalio je sposobnost Gearbox-a da redovno proizvodi uspešne igre.

Summer Game Fest prenosiće se uživo ovog petka (7. juna) u 23:00 po našem vremenu.

(Telegraf.rs)