Igraš kol'ko hoćeš, a leđa te ne bole

Poznati proizvođač gejming opreme Razer je napravio svoju prvu stolicu, za koju tvrdi da je pruža podršku za kičmu kao ni jedna druga na tržištu

Kompanija Razer je na tržište izbacila svoju novu gejmersku stolicu, koja igračima obezbeđuje potpunu udobnost igračima tokom višestanog igranja.

Stolica Razer Iskur košta 499 dolara, i donosi elemente za koje sajt The Verge navodi da kao da su direktna kopija modela Omega i Titan, poznatog singapurskog proizvođača Secretlab, od dizajna, preko mehanizma za naslon, šavova, pa do 4D naslona za ruke.

Razer, međutim, naglašava da se ovde ne radi ni o kakvoj saradnji, već da je reč o proizvodu koji je "dizajniran i razvijen u samoj kompnaiji".

Razer tvrdi da je glavni razlog zbog koga bi trebalo da se odlučite za njihovu stolicu podrška za kičmu koju ona pruža, a koje je, kako tvrde, bolja nego kod konkurencije. Iskur je, takođe, i veoma izdržljiva stolica, koja može da izdrži gejmere do 136 kilograma težine i 1,9 metara visine.

Gejmerska stolica Razer Iskur još uvek nije dostupna u prodavnicama, ali ju je moguće naručiti preko Razerovog zvaničnog sajta.

(Telegraf.rs)