Pokemon Go dobija nove opcije koje će ga ponovo učiniti uzbudljivim

Ako vam je dosadilo da samo hvatate Pokemone i ne znate šta ćete sa njima, spremite se za uzbudljive vesti

Pokemon Go napokon polako počinje da dodaje određenu priču i sklanja se od prostog lova na sve Pokemone koji vam iskoče na ekran.

Ove aplikacije za mobilne uređaje su promenile naš svet: Možete li da zamislite život bez njih?

Niantic je najavio da će igra uskoro dobiti nove i potpuno interesantne načine da svi koji je imaju instaliranu na svojim telefonima ponovo počnu da uživaju.

I dok su mnogi od ovih noviteta otkriveni zahvaljujući dojavljivačima, dodavanje malih kvestova i priče je nešto što će igru svakako ponovo učiniti interesantnom.

Na kraju krajeva, originalni Pokemon ima prilično zanimljive likove, a mnoga čudovišta su zanimljiva baš zbog njihove priče, ali do sada smo imali prilike da vidimo malo toga.

Na svu sreću, to bi trebalo da se uskoro promeni i ponovo ćemo dobiti nove razloge da hvatamo pokemone i uživamo u igri.

- Igrači bi od naredne nedelje trebalo da počnu da dobijaju istraživačke zadatke koji će doneti i nove aktivnosti i izazove koji će sa sobom nositi nagrade u samoj igri. Neke od njih će igračima davati posebne priče koje uključuju otkrivanje misterije iza legendarnog mitskog Pokemona Mew.

Igrači će dobijati dve vrste zadataka, jedne će dobijati kada zavrte Pokestop, dok će drugi biti vođeni pričom unutar igre i dodatno će se razotkrivati kako se sve više i više ciljeva postigne, stoji u saopštenju kreatora igre, kompanije Niantic.

Sudeći po dostupnim informacijama, neki od izazova će moći da se ponavljaju više puta dnevno, dok će biti i onih kompleksnijih - poput skupljanja određenog broja markica koje mogu da dovedu do susreta sa legendarnim čudovištima.

(Telegraf.rs)