Call of Duty Black Ops 3 je novi nastavak popularne pucačine

Razvojni studio Treyarch je na svom Twitter nalogu objavio da će novi deo počinjati slovima B i O, što ukazuje na Black Ops 3

Razvojni studio Treyarch potvrdio je da radi na novom delu popularne pucačine Call of Duty, a čini se da će kompanija igrače vratiti u Black Ops priču.

Treyarch je na svom Twitter nalogu objavio da će novi deo počinjati slovima B i O, što ukazuje na Black Ops 3, ali je ovaj tvit ubrzo obrisan. Međutim, fotografija koja je dolazila sa tvitom uspela je da "preživi.

Tradicija je do sada bila da izdavač Activision da prvi uvid u novu Call of Duty igru u maju, a da fanovima da pogled na stvarnu mehaniku u igri tokom E3 događaja u junu. Prednost koju donosi novi Black Ops naslov je da će to omogućiti razvojnom timu Treyarch da koristi futurističke tehnologije i mehanike.

Black Ops 2 je bio smešten u 2025. godinu, a njegov nastavak će najverovatnije uključivati nekoga iz Mejsonove porodice. Kompanija će takođe ponovo moći da izmiksuje prošlost i budućnost, kao što je bio slučaj u ranijim delovima.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: news.softpedia.com)