Iskoristite specijalnu promociju Xiaomi 14T serije i otkrijte vrhunske performanse

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Promo/ Xiaomi

Od danas, 27. septembra, Xiaomi ljubitelji imaju priliku da iskoriste specijalnu promociju za najnovije telefone iz Xiaomi 14T serije. Do 6. oktobra, ili do isteka zaliha, svi kupci Xiaomi 14T i Xiaomi 14T Pro modela mogu uživati u značajnim popustima i posebnim poklonima.

Xiaomi 14T Pro sada je dostupan po sniženoj ceni od 84,999 RSD, uz popust od 20,000 RSD, dok Xiaomi 14T možete nabaviti po sniženoj ceni od 59,999 RSD, sa popustom od 17,000 RSD. Uz Xiaomi 14T Pro, dobijate i Xiaomi 50W bežični punjač i specijalnu kutiju sa dodacima, dok uz Xiaomi 14T dolazi specijalna kutija sa dodacima.

Foto: Promo/ Xiaomi

Nova Xiaomi 14T serija predstavlja pravi iskorak u svetu mobilne fotografije, sa naglaskom na noćno snimanje i fotografisanje uz podršku AI. Ovi uređaji kombinuju najnapredniju tehnologiju kamere sa MediaTek Dimensity procesorima i AMOLED ekranima, pružajući ne samo zapanjujuće vizualne performanse, već i snagu koja zadovoljava potrebe najzahtevnijih korisnika. Zahvaljujući AI platformi za računarstvo FusionLM, fotografije noću izgledaju savršeno jasno, sa bogatim bojama. Pored toga, Leica optika na glavnim kamerama omogućava precizne i živopisne portrete i pejzaže, čak i u izazovnim svetlosnim uslovima.

Foto: Promo/ Xiaomi

Xiaomi 14T serija ne samo da oduševljava svojom Leica kamerom, već i performansama. Opremljeni moćnim MediaTek Dimensity 9300+ čipsetom, ovi telefoni omogućavaju fluidan rad bez zastoja, što je idealno za multitasking, igranje igara i korišćenje zahtevnih aplikacija. Uz bateriju kapaciteta od 5000 mAh, možete biti sigurni da će uređaj raditi ceo dan bez potrebe za punjenje.

Ne propustite priliku da unapredite svoj svakodnevni život neki od ovih uređaja, uz značajne popuste i poklone koji dolaze isključivo tokom promotivnog perioda. Nakon isteka ovog perioda cena Xiaomi 14T Pro biće 104,999 RSD, a Xiaomi 14T 76,999 RSD.

Više informacija na linku: xiaomiserbia.com.

(Telegraf.rs/PR)