Popcat raste 2x u mesecu, ali vodeći trgovci veruju da ova meme kriptovaluta može još rasti

A. V.
Vreme čitanja: oko 4 min.
Foto: Promo

Kripto tržište je pretrpelo udarac, ali meme kriptovalute nastavljaju da rastu. Popcat je jedan od najjačih, sa skokom od 7% danas, 33% ove nedelje i 105% ovog meseca.

Analitičari takođe ukazuju na Crypto All-Stars ($STARS) kao sledeći projekat koji bi mogao doneti velike dobitke, s obzirom da je njegova pretprodaja upravo premašila 2,1 milion dolara.

Popcat raste za 125%, nadmašujući WIF i druge vodeće meme kriptovalute

Popcat beleži uspeh ovog meseca, povećavši se za 125%.

Njegov učinak daleko nadmašuje konkurentske meme kriptovalute kao što su Dogwifhat i Pepe, koji su porasli za 61% i 30%, respektivno.

Rast Popcata potiče iz podrške sve popularnijeg influensera Murada Mahmudova, koji je postao poznat nakon prezentacije o „superciklusu meme kriptovaluta“ tokom TOKEN2049 samita u septembru.

Murad je naveo mnoge razloge zašto podržava Popcat, kao što je to što je popularan među azijskim investitorima, što je ključno s obzirom na rastuću likvidnost na kineskom tržištu.

Takođe ukazuje na rastući apetit za meme kriptovalutama izvan „meta pasjih kriptovaluta“.

„Narativ o ‘mačkama koje se precenjuju u odnosu na pse’ je privlačan“, rekao je.

U međuvremenu, analitičar W3Q pohvalio je Popcatovu sposobnost da se održi tokom tržišnih turbulencija prošle nedelje, uzrokovanih sukobom na Bliskom istoku i velikom prodajom Bitcoina.

Analitičar je potom nazvao Popcat „Doge mačaka“ i rekao da će uskoro krenuti u „doge-ovsku trku“.

Trenutno, Popcat se trguje po ceni od 1,3 dolara, uz rast od 9% danas i 30% ove nedelje. Njegova tržišna kapitalizacija iznosi 1,27 milijardi dolara, dok je obim trgovine u poslednja 24 sata 136 miliona dolara, uz rast od 22% danas.

Uspeh Popcata odražava rastući interes za alternativne kategorije meme kriptovaluta.

Druge kriptovalute poput SPX6900 (projekat parodije meme kripto akcija) i GigaChad (kulturalna kriptovaluta) takođe su zabeležili značajne dobitke ovog meseca.

Međutim, brza priroda sektora meme kriptovaluta može biti izazov za investitore.

Zbog toga Crypto All-Stars beleži značajan interes, pružajući diverzifikovanu izloženost 11 najboljih meme kriptovaluta koje njegova platforma podržava.

Crypto All-stars donosi 10x dobitke nakon pretprodaje, kaže vodeći analitičar

Pretprodaja je izazvala veliku pažnju od samog početka.

Analitičari su brzo usvojili Crypto All-Stars, očarani njegovom pozicijom kao jedine jedinstvene aplikacije za staking meme kriptovaluta.

Austin Hilton je čak rekao da mu je to „omiljena pretprodaja“ zbog ove korisne vrednosti.

Međutim, Džejkob Beri dao je prognozu cene, spekulišući da bi $STARS mogao da poraste 10 puta nakon pretprodaje.

Još nije poznato kada će ICO završiti, ali Austin Hilton kaže da bi to moglo biti uskoro.

Pretprodaja se odvija po fiksnoj ceni, ali kada bude uvršten na berze, snage ponude i potražnje će odrediti cenu.

Tada bi cena mogla eksplodirati i dostići Bury-jev cilj od 10x, što bi nadmašilo Popcat i druge vodeće meme kriptovalute.

Takođe treba napomenuti da drugi trgovci razmatraju još veće dobitke. Na primer, Umar Kan sa 99Bitcoins kaže da $STARS može porasti 100 puta.

Austin Hilton je napomenuo da Crypto All-Stars ima „jedan od najboljih pokretača korisne vrednosti koju je neka meme kriptovaluta ikada imala.“

Iako su do sada prikupili samo 2,1 milion dolara, Umar Kanova prognoza od 100x ne bi trebalo da bude isključena.

Kako funkcioniše aplikacija za staking Crypto All-Stars?

Aplikacija za staking Crypto All-Stars će se zvati „MemeVault.“ To je u suštini multi-token staking ugovor koji vam omogućava da generišete $STARS nagrade na različitim meme kriptovalutama.

Izgrađena je na robusnoj tokenomici, osiguravajući da su dinamika ponude i potražnje za $STARS usmerene ka dugoročnom rastu cene.

Evo kako funkcioniše:

Korisnici moraju držati $STARS kako bi pristupili MemeVault-u, a njihove nagrade će biti direktno vezane za to koliko imaju.

Kada ih poseduju, mogu deponovati meme kriptovalute kao što su Dogecoin, Pepe, Shiba Inu, Floki i drugi i početi generisati nagrade.

25% ukupne ponude $STARS je dodeljeno za nagrade u MemeVault-u.

Ovaj sistem podstiče ljubitelje meme kriptovaluta da ulažu u $STARS, dok podstiče dugoročno zadržavanje, što će smanjiti pritisak prodaje.

U kombinaciji sa potražnjom za $STARS tokenima, ovo stvara okruženje u kojem svi žele tokene, a niko ne želi da ih proda – zapamtite, što više imate, to više možete zaraditi.

A korisnost nije jedini izvor potražnje za $STARS. Kao i kod svih meme kriptovaluta, spekulativni trgovci će verovatno takođe ulagati u token.

Stakujte $Stars tokene u pretprodaji i zaradite 682% APY

Investitori takođe mogu stakingovati svoje $STARS u matičnom ugovoru za staking projekta.

Staking $STARS je aktivan i trenutno donosi 682% APY.

Međutim, ovaj procenat će se smanjivati kako sve više ljudi stakinguje svoje tokene, podstičući investitore da se pridruže ranije.

Do sada je stakingovano milijardu $STARS, što ilustruje snažnu potražnju za meme kriptovalutom sa korisnom vrednošću.

Istovremeno, cena pretprodaje Crypto All-Stars će postepeno rasti.

Danas je dostupna po ceni od 0.0014947 dolara, ali će se povećati za dva dana.

Da bi investitorima dali mir, Crypto All-Stars je prošao rigoroznu reviziju sigurnosnih firmi Coinsult i Solid Proof. Nijedna revizija nije otkrila probleme sa kodom projekta.

Sa prvom korisnom vrednošću u industriji, podrškom stručnjaka i inovativnom tokenomikom, sve je spremno za uspeh $STARS-a.

Pridružite se hiljadama drugih članova zajednice Crypto All-Stars na njihovom X nalogu ili Telegram kanalu. Alternativno, posetite njihov sajt da kupite i stakingujete tokene.

Posetite Crypto All-Stars

(Telegraf.rs/PR)