Pepe Unchained prikupio je 21 milion dolara u pretprodaji

A. V.
Vreme čitanja: oko 4 min.
Foto: Promo

Pepe Unchained ($PEPU) je uspešno prikupio impresivnih 21 milion dolara u ponedeljak, 21. oktobra 2024, u svojoj kampanji pretprodaje. To se poklapa sa činjenicom da je ukupna tržišna kapitalizacija meme kriptovaluta istog dana premašila 60 milijardi dolara.

Nakon što je nedavno prešao granicu od 20 miliona dolara, ovaj sve popularniji mem koin privukao je dodatnih 1,2 miliona dolara za samo četiri dana, pokazujući značajan rast i interesovanje među investitorima.

Zainteresovani korisnici trenutno mogu da kupe $PEPU po ceni od 0,01176 dolara po tokenu. Preostalo je manje od 24 sata pre nego što cena poraste u sledećoj fazi.

ApeCoin, Tether i Pepe Unchained vode put do novih pobeda

Ukupna tržišna kapitalizacija svih kriptovaluta dostigla je impresivnih 2,3 miliona dolara. Pri tome je Tether (USDT) igrala ključnu ulogu nakon što je u nedelju dostigla zapanjujućih 120 milijardi dolara. Njegov porast označava kraj sedmomesečnog pada. Takođe, sugeriše da se investitori okreću stabilnoj valuti kako bi se pripremili za ulaganja u druge kriptovalute.

Foto: Promo

Bitkoin ($BTC) ponovo dobija na popularnosti, te bi mogao da dostigne nove rekorde, posebno sa dolaskom dugo očekivanog "Uptobera". Podaci iz CoinMarketCap-a pokazuju da se raspoloženje tržišta vraća u pohlepnu zonu po prvi put od meseca jula.

Jedan od vodećih tokena ove nedelje je ApeCoin ($APE), koji je zabeležio neverovatan rast od 107% u poslednjih sedam dana. Sa svoje najniže vrednosti ove godine skočio je čak 200 odsto, dostigavši tržišnu kapitalizaciju od 1,5 milijardi dolara.

Ovaj impresivan skok je prvenstveno rezultat lansiranja ApeChain-a. To je ApeCoin-ov sopstveni blockchain, koji je dizajniran za podršku kovanju nezamenljivih tokena (NFT), trgovanju i decentraliziranim aplikacijama.

U oblasti meme tokena, Pepe Unchained se ističe kao jedan od najbrže rastućih. Kao i ApeCoin, ovaj projekat takođe ima svoj blok lanac. Uspešno je postigao značajne rezultate kroz četiri meseca prikupljanja sredstava.

Njegov poslednji veliki uspeh dolazi kada tržišna vrednost sektora dostiže 60 milijardi dolara, podstaknuta jačanjem zajednice i povećanim interesovanjem velikih investitora.

Posetite Pepe Unchained

Pokazatelji ogromnog potencijala Pepe Unchained tokena

Kupovina velikih količina $PEPU tokena postaje sve češća. Na primer, jedan veliki investitor (kit) uložio je oko 50.000 dolara da kupi 5 miliona Pepe Unchained tokena ranije ovog meseca. Ovo nije izolovan slučaj. Prošlog meseca bilo je nekoliko transakcija preko 50.000 dolara. Ovakve akvizicije kitova su važan signal jer često predstavljaju kretanje „pametnog novca“. Kitovi su obično institucije ili investitori sa dubljim znanjem i informacijama od prosečnog investitora.

U ponedeljak je još jedan kit trgovao ETH u vrednosti od 53.563 dolara za 4,6 miliona dolara u PEPU tokenima. Ovaj priliv svežeg kapitala poklapa se sa brzim širenjem zajednice Pepe Unchained, koja sada ima 51.100 pratilaca na X platformi.

Za token koji je još uvek u pretprodaji, tako značajna ulaganja i rastuća podrška zajednice ukazuju na to da potencijal $PEPU tokena tek počinje da se pojavljuje. Nije moguće predvideti koliko bi token mogao porasti kada se pokrene trejding na potpuno likvidnim berzama.

Pepe Unchained pokreće nove mogućnosti za programere i pretprodaju sa L2 rešenjem

Ono što dodatno podstiče interesovanje investitora za pretprodaju Pepe Unchained tokena je nedavna vest o novom L2 rešenju. Pepe Unchained je otvorio novi odeljak na svom zvaničnom sajtu posvećen aplikacijama za podršku programerima, koje su najavljene prošlog meseca. Cilj ovih podrške je privlačenje originalnih projekata koji će koristiti mogućnosti blokčejn platforme Pepe Unchained.

Foto: Promo

Svi zainteresovani kandidati treba da popune kratak formular na stranici za prijavu, nakon čega će im biti poslat potvrdni mejl. Savet Pepe projekta će kontinuirano razmatrati pristigle prijave i dodeljivati grantove onim projektima koji budu izabrani.

Poznati kripto influencer ClayBro detaljno objašnjava ovu nedavnu najavu projekta u svom videu. Ako ste zainteresovani da se pridružite zanimljivoj pretprodaji ili još uvek niste prikupili dovoljno $PEPU, posetite zvaničnu stranicu Pepe Unchained projekta. Zatim povežite svoj kripto novčanik i kupite $PEPU koristeći ETH, USDT ili BNB. Moguće je i plaćanje kreditnim karticama.

Možete biti sigurni da je pametni ugovor Pepe Unchained prošao temeljnu reviziju od strane Coinsult-a i SolidProof-a, koji su potvrdili da nisu pronađeni kritični problemi.

Sa sadašnjim tempom prikupljanja sredstava, postizanje cilja od 22 miliona dolara u toku ove nedelje izgleda sasvim izvodljivo. Interesovanje za projekat dodatno je podstaklo objavljivanje prijava za testiranje budućeg Laier 2 blockchaina, za šta su obezbeđeni grantovi.

Kripto tržište je doživelo potpuni preokret nakon slabog početka meseca. Pepe Unchained koristi ovaj pozitivan zamah da privuče dodatne investitore u svoju pretprodaju. Od početka pretprodaje, cena tokena $PEPU je skočila za 40%. Očekuje se da će se dalje povećati za približno 3,75% u predstojećoj rundi.

Budite u toku sa svim najnovijim informacijama i najavama tako što ćete se pridružiti zajednici projekta na X i Telegramu.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)

Teme