Cena SPX6900 skočila preko 200% za nedelju dana, ali da li će Flockerz dostići veće visine?

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo

SPX6900, parodija meme kriptovaluta inspirisana S&P500 indeksom, nastavlja da beleži uspeh nakon neviđenog rasta ovog meseca.

Njegova trenutna vrednost iznosi 484 miliona dolara, čime je postao jedan od top 15 meme kriptovaluta. Ipak, nova Vote-to-Earn DAO meme kriptovaluta Flockerz takođe pokazuje snagu – da li bi ovo mogao biti sledeći token koji će eksplodirati?

Trgovci prelaze na SPX6900 dok se pojavljuju novi meme trendovi

Vidljivo je premeštanje u tržištu meme kriptovaluta, jer se trgovci povlače iz tokena prve generacije, koji su uglavnom vezani za životinje. Sve u top pet tokena ove nedelje beleži gubitke, ali trgovci ostvaruju ozbiljne profite kroz nove narative meme kriptovaluta.

SPX6900 je danas predvodnik sa skokom od 47%. Ipak, to je malo u poređenju sa neverovatnim rastom od 224% tokom protekle nedelje i 6.000% od početka meseca.

Ovaj projekat koristi skraćenicu poznatog S&P500 indeksa, koji prati cene 500 najboljih akcija na tržištu.

Njihov veb-sajt reklamira SPX6900 kao „napredni blockchain kriptografski token sa neograničenim mogućnostima i naučnim primenama,“ ali realnost je da token uglavnom izaziva smeh među ljudima.

Dogecoin je prvobitno stekao popularnost kao anti-establišmentski, anti-TradFi proizvod, prihvatajući zajedničke i opuštene vrednosti.

Međutim, trgovci se sada okreću SPX6900, što predstavlja dvostruki udarac na TradFi. S jedne strane, to je meme kriptovaluta, koja inherentno suprotstavlja TradFi principe.

S druge strane, ako stekne popularnost, koristi istu oznaku kao najvredniji indeks sa Wall Streeta, što bi moglo izazvati zabunu. Ne možemo zamisliti da bi menadžeri novca uživali objašnjavajući svojim klijentima razliku između SPX6900 i SPX-a nakon što vide parodiju na vestima.

Kako cena SPX6900 raste, mnogi investitori su već postali neverovatno bogati. Na primer, Lookonchain izveštava kako je jedan pametni rani investitor u Pepe-u uložio 47.000 dolara u SPX i pretvorio ih u 1,27 miliona dolara za samo tri meseca.

Kao što je uvek slučaj, novi imitatorski tokeni se sada pojavljuju, poput parodije MicroStrategy-a pod nazivom MSTR2100, koji je danas porastao za 30%.

Ali to nije jedini novi narativ meme kriptovaluta koji pokazuje snagu.

Nakon što je Elon Musk govorio na Trampovom mitingu – a Tramp proširio svoju prednost na Polymarket-u u predsedničkoj trci – PolitiFi tokeni su ponovo u porastu.

Trampov token MAGA je skočio za 22% danas, dok je Super Trump Coin porastao za 36%.

Još jedan narativ koji dobija snagu su "community takeover" (CTO) tokeni.

Prvi Neiro na Ethereum-u predvodi ovaj trend, sa rastom od preko 700 puta od avgusta, i sada je deveta najvrednija meme kriptovaluta, čak ispred SPX6900.

Ipak, novi projekat pod nazivom Flockerz takođe je izašao na scenu i izgleda da će izazvati konkurenciju svojim jedinstvenim slučajem upotrebe. To će biti prvi Vote-to-Earn decentralizovani autonomni organizacioni token (DAO).

Nova meme kriptovaluta Flockerz prikupila 500.000 dolara u pretprodaji – Da li može da donese 1000x dobit?

Flockerz je nova meme kriptovaluta u pretprodaji koji je do sada prikupio 500.000 dolara.

Još uvek je rano za ovaj projekat, ali njegov Vote-to-Earn DAO koncept može imati značajan potencijal.

Projekat će omogućiti korisnicima da glasaju o svim važnim odlukama vezanim za projekat, uključujući i to kako će se rukovati trezorom.

To je zaista decentralizovana meme kriptovaluta, koja se uklapa u isti narativ vođen zajednicom koji je doveo do eksplozije First Neiro nakon što se pojavio na Binance-u.

Ipak, za mnoge je najzanimljivija "Vote-to-Earn" funkcija. Ne samo da će vlasnici $FLOCK tokena oblikovati budućnost projekta, već će i biti plaćeni za to.

Vlasnici tokena takođe mogu ostvariti nagrade kroz staking.

Staking je već aktivan i trenutno donosi neverovatnih 3.498% APY. Međutim, ova stopa će se smanjivati tokom vremena.

Analitičari predviđaju da će $FLOCK biti sledeća velika meme kriptovaluta, a Jacob Bury je nedavno rekao na kanalu 99Bitcoins da ima potencijal za rast od 100x.

Međutim, on je čak aludirao na mogućnost da dobit dostigne 10.000x, navodeći nedavni uspeh MOODENG-a.

Trenutno je tržište meme kriptovaluta u vrhuncu. Mali tokeni ostvaruju nezamislive dobitke u kratkim vremenskim periodima.

Flockerz se pozicionira kao sledeća meme kriptovaluta koja će eksplodirati, sa svojim inovativnim Vote-to-Earn DAO i staking mehanizmom.

Posetite Flockerz

(Telegraf.rs/PR)