Pepe vlasnici ulažu u ovu brzo rastuću meme kriptovalutu

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo

Pepeverse se širi sa novim ICO-om Pepe Unchained, meme kriptovalutom na sopstvenom layer 2 blockchainu. Pepeverse raste uz dodatak značajnog novog ICO-a Pepe Unchained (PEPU). To je nova meme kriptovaluta sa sopstvenim layer 2 blockchainom, a u poslednjim nedeljama je preuzeo pažnju sa Pepe-a i drugih sličnih tokena.

Pametni investitori iz Pepe zajednice prelaze na Pepe Unchained

Pretprodaja raste neviđenom brzinom i upravo je prešla granicu od 18 miliona dolara prikupljenih sredstava. Istaknuti analitičari su to primetili, uključujući Jacoba Bury-a, koji je takođe aktivni član Pepe zajednice. On je objavio svoju najnoviju analizu Pepe-a samo juče.

Ali, kao i mnogi u Pepe zajednici, Bury razume da je vreme za velike dobitke na Pepe-u prošlo. Iako bi i dalje mogao da donese dobit od 10x – ili nešto više u zavisnosti od bikovskog tržišta – budući prinosi neće biti ni blizu neverovatnih 16.780% rasta koliko je Pepe zabeležio od svog lansiranja.

Pepe vlasnici ulažu u ovu brzo rastuću meme kriptovalutu

Oni koji traže profit ovog nivoa moraju se okrenuti novijim projektima sa manjom tržišnom kapitalizacijom. Pepe Unchained savršeno odgovara tom opisu i postaje favorit mnogih, uključujući Jacoba Bury-a. Bury je više puta govorio o Pepe Unchained na svom YouTube kanalu i nedavno je izjavio da ima potencijal za 100x rast. Nije jedini – popularni trgovac ClayBro takođe kaže da bi Pepe Unchained mogao porasti 100x nakon što se lansira na berzama.

Velika kupovina na lancu: 51.000 dolara uloženo u PEPU pretprodaju Jedan misteriozni novčanik uložio je preko 50.000 dolara u Pepe Unchained pretprodaju. Prema podacima sa Etherscan-a, ovaj "whale" je zamenio 21 ETH, vrednih oko 51.000 dolara, za Pepe Unchained tokene 3. oktobra.

Dublja analiza pokazuje da su sredstva za ovu transakciju preneta sa centralizovane berze Bitso, tako da tačan sastav portfolija ovog "whale-a" (i da li poseduju dosta Pepe-a) ostaje nejasan.

Ipak, kupovina od 51.000 dolara odražava široko rasprostranjeno interesovanje za Pepe Unchained, podstaknuto njegovim naprednim korisničkim slučajem.

Pepe Chain: skalabilan EVM blockchain posvećen meme kriptovalutama

Zamislite blockchain u kojem je sve bazirano na meme kriptovalutama.

Govori se o metaverse-ima sa temom meme kriptovaluta, trgovanju meme kriptovaluta u budućnosti, igrama sa meme kriptovalutama, decentralizovanim bankama za meme kriptovalute i bilo čemu drugom što možete da zamislite. Ova "degen" utopija postaje stvarnost sa Pepe Unchained, prvim svetskim blockchainom sa temom Pepe-a.

To je layer 2 blockchain na Ethereumu, koji nudi niže naknade i 100x brže brzine od glavne mreže.

Pepe Chain dolazi sa Ethereum mostom, staking-om, decentralizovanom berzom i blok explorer-om

Primetite kako smo istražili tu kupovinu PEPU tokena od 51.000 dolara koristeći Etherscan? Korisnici će moći da rade isto sa Pepe Unchained transakcijama koristeći njegov blok explorer.

Pepe Chain ima sve što biste očekivali od vrhunskog blockchain-a.

Stakujte Pepe Unchained tokene danas i ostvarite 121% APY

Zahvaljujući nižim operativnim troškovima, Pepe Unchained je izdvojio čak 30% ukupne ponude za nagrade za staking. Ovo donosi ogromne prinose investitorima, trenutno procenjene na 121% godišnje (APY). Po trenutnoj stopi, više biste nego udvostručili svoju PEPU investiciju godišnje samo na staking nagradama.

Međutim, nagrade za staking su ograničene. APY će se smanjivati s vremenom, pa oni koji žele da maksimiziraju svoje PEPU tokene treba da deluju brzo.

Pepe Unchained se izdvaja od svih drugih kriptovaluta na tržištu, ne samo zbog svoje jedinstvene korisničke vrednosti, već i zbog eksplozivnog momenta.

Sa preko 18 miliona dolara prikupljenih, to je najbrže rastuća pretprodaja na tržištu. Kako je istakao Jacob Bury, potencijal za 100x dobitak je stvaran. Da li će se to desiti, ostaje da se vidi. Ali jedno je sigurno – projekti poput ovog se ne pojavljuju često.

Za više informacija, posetite Pepe Unchained sajt za pretprodaju ili se pridružite zajednici na X (bivšem Twitteru) i Telegramu.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)