Whale Insider preporučuje Pepe i novu žaba meme kriptovalutu Pepe Unchained kao najbolje za praćenje

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo

Jedno od najvećih imena u svetu kriptovaluta izaziva razgovore o žabljim meme kriptovalutama.

Whale Insider, popularni Twitter nalog, upravo je imenovao Pepe (PEPE) i druge tokene sa temom žaba kao najbolje kriptovalute koje treba pratiti trenutno.

Whale Insider najavljuje najbolje izbore za žablje meme kriptovalute

Whale Insider je veliko ime u industriji sa preko 300.000 pratilaca na Twitteru. Za samo tri dana, njihov post je sakupio 413.000 pregleda. Sve se vrti oko meme kriptovaluta– što podstiče mnoge razgovore.

Whale Insider je podelio listu od 14 meme kriptovaluta rangiranih po tržišnoj kapitalizaciji, za koje smatraju da su vredni praćenja ovog meseca.

Na vrhu liste je PEPE, sa tržišnom kapitalizacijom od 4 milijarde dolara u trenutku pisanja.

Whale Insider preporučuje Pepe i novu meme kriptovalutu Pepe Unchained kao najbolje kriptovalute za praćenje

Ali PEPE nije jedina žaba-tematska kriptovaluta na listi – FWOG i PEIPEI su takođe na listi. Ono što privlači pažnju svih je kako Whale Insiderov tvit nagoveštava trend. Pored žaba, tu je i mešavina kriptovaluta sa temom pasa i mačaka.

Očigledno je da Whale Insider veruje da će kriptovalute inspirisane životinjama i dalje imati ogromnu potražnju u budućnosti.

S obzirom na to da je Whale Insider pouzdano ime, ljudi obraćaju pažnju kada oni ističu koje kriptovalute treba pratiti.

Tržište meme kriptovaluta stagnira dok trgovci čekaju sledeći potez

Bila je to divlja nedelja za meme kriptovalute do sada. Nakon skoka u ponedeljak, svi su bili uzbuđeni, ali u utorak je došlo do manjeg pada, što je trgovce vratilo u realnost. Sada je tržište u fazi mirovanja, sa većinom kriptovaluta koje se kreću bočno.

Ukupna tržišna kapitalizacija meme kriptovaluta je stabilna na 49 milijardi dolara. Međutim, obim trgovanja na spot tržištu je pao za 20% u poslednja 24 sata, na 5,8 milijardi dolara. To je i dalje mnogo više nego prošle nedelje.

Što se tiče pojedinačnih meme kriptovaluta, trenutno je situacija pomešana. PEPE i SHIB su porasli za 2% od juče, dok BABYDOGE prednjači sa skokom od 18%. S druge strane, kriptovalute kao što su BONK, POPCAT i MOG su blago u minusu. Čini se da trgovci čekaju da vide u kom pravcu će tržište krenuti.

Indeks straha i pohlepe u kriptovalutama je na 49 – što je u "neutralnom" području. To znači da mnogi čekaju jasnije uslove pre nego što ponovo uđu na tržište. Ali sa nizom potencijalno pozitivnih događaja na horizontu, uskoro bismo mogli videti novi talas aktivnosti u meme kriptovalutama.

Nova žaba meme kriptovaluta Pepe Unchained prikupila 18 miliona dolara u pretprodaji

Dok šire tržište uzima predah, jedan projekat nastavlja da raste – Pepe Unchained (PEPU).

Ovaj novi projekat je upravo prešao prag od 18 miliona dolara u pretprodaji, nudeći investitorima ograničeno vreme za kupovinu PEPU tokena pre nego što postanu dostupni na berzama.

Ali zašto Pepe Unchained privlači toliko pažnje? Sve je zbog velikog plana razvojnog tima da lansira Layer-2 rešenje za skaliranje, namenjeno samo za meme kriptovalute.

Takođe su najavili grantove za developere, koji će dodeljivati sredstva onima koji žele da prave DApp-ove na novom "Pepe Chain-u".

Očigledno je da developeri žele da spoje zabavu meme kriptovaluta sa stvarnom korisnošću. Ovo se slaže sa onim na šta je Whale Insider nagovestio. Preporučili su PEPE, FWOG i PEIPEI kao glavne izbore – sva tri su žablje-tematske kriptovalute.

Pepe Unchained takođe ima smešnu žabu kao maskotu, pa koristi isti trend. Međutim, za razliku od te tri kriptovalute, Pepe Unchained ima pravu tehnologiju iza sebe. Njihov Layer-2 chain može biti ogroman za aktivne trgovce, omogućavajući im da zadrže više svojih profita. A budući da će Pepe Chain imati i aplikaciju za staking, biće dodatnih mogućnosti za ostvarivanje pasivnog prihoda.

Hajp oko projekta je stvaran, kao što je nedavno istakao poznati kripto analitičar Crypto Gains. Njegov kanal ima preko 130.000 pratilaca. Ako lansiranje Pepe Unchained-a bude uspešno, mogao bi nadmašiti konkurenciju i postati vodeća žablja meme kriptovaluta za kupovinu.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)