Flockerz dostiže 708.000 dolara sa 2959% APY

A. V.
Vreme čitanja: oko 4 min.
Foto: Promo

Flockerz (FLOCK) je uspešno prikupio ukupno 708.000 dolara tokom ICO-a. Sa inovativnim mehanizmom glasanja za zaradu (V2E), ovi simpatični likovi se uzdižu u kripto svet, uz podršku investitora koji žele veću kontrolu nad svojim meme tokenima.

Još jedan faktor koji privlači investitore na pretprodaju Flockerz-ovog izvornog tokena, FLOCK, su izdašne nagrade za ulaganje koje trenutno nude neverovatnih 2,959% APY. Investitori mogu postati deo ovog pokreta kupovinom FLOCK tokena po trenutnoj ceni od samo 0,0057469 dolara. Kako pretprodaja bude napredovala i dostigla svoju 13. fazu, cena će blago porasti na 0,00576990 dolara, privući nove učesnike na tržištu.

Rizici centralizovanih kripto projekata - Zašto Flockerz donosi promene?

Problem sa većinom meme koina, pa i nekih projekata kriptovaluta, leži u činjenici da ih često vodi jedan glavni akter. U takvim situacijama, decentralizacija postaje samo popularna reč povezana sa osnovnom tehnologijom tokena, dok prava decentralizacija izostaje.

Foto: Promo

Kada jedna osoba drži sve konce, rizik od podleganja finansijskim iskušenjima značajno se povećava. Ako se to dogodi, oni lako mogu da ustupe kontrolu većim investitorima, kao što su hedž fondovi, u zamenu za veliki profit, preokrenuvši vagu u korist tih moćnih igrača.

Takvi "veliki igrači" često imaju prednost u odnosu na druge učesnike na tržištu, ostavljajući malim investitorima da igraju ulogu izlazne likvidnosti.

Još ozbiljnije, takvi projekti koje vodi jedan pojedinac mogu biti potencijalne prevare. Tokeni koji nemaju adekvatne revizije pametnih ugovora mogu lako da postanu žarišta za prevare "povlačenje tepiha". To rezultira gubitkom od čak milijardu dolara investitora zbog takvih prevara samo u 2024. godini.

Ovo su samo neki od razloga zašto jedan entitet koji kontroliše ceo projekat može dovesti do neuspeha. Ali ne brinite, jer se sa Flockerzom stvari menjaju na bolje.

Posetite Flockerz

Flockerz - Upravljanje zajednicom i nagrađivanje kroz decentralizovanu moć

Flockerz je posvećen vraćanju moći svojoj zajednici - tamo gde je to zaista važno. U suštini, zajednica je ta koja stoji iza tokena i nosi ga "na mesec". Kolektivna mudrost hiljada i miliona daleko prevazilazi volju jednog pojedinca koji se lako može povući iz finansijskih razloga.

Foto: Promo

Naravno, memovi kriptovaluta pružaju ležerniju stranu ovom sektoru. Oni uzimaju složene i tehničke elemente kripto sveta i pretvaraju ih u zabavne tokene sa maskotama koje prepoznaju svi koji prate internet kulturu.

Međutim, to ne znači da takvi tokeni ne mogu imati koristi od organizovanog upravljanja od strane zajednice. Ovo postavlja ključno pitanje: zašto bi zajednica želela kontrolu nad meme koinima, osim da smanji rizik od ulaska velikih investitora ili iznenadnog povlačenja promotera projekta?

Odgovor leži u mehanizmu "glasanja za zaradu". Ovaj mehanizam omogućava investitorima da dobiju nagrade u FLOCK-u za svaku značajnu odluku koju donesu o budućnosti projekta.

Kroz Flocktopia, DAO (decentralizovanu autonomnu organizaciju) koja je srž ovog projekta, Flockerz uvodi sistem nagrađivanja i stvara formalnu upravljačku strukturu. Na ovaj način vaše mišljenje o razvoju projekta neće biti samo simbolično prepoznato, već i nagrađeno.

Flockerz - novi meme koin i nova era zajedničkog upravljanja u kripto svetu

Flockerz postavlja nove standarde u svetu mem koina, nadmašujući čak i ambiciozne planove Shiba Inu (SHIB) DAO. Ovo je prvi projekat koji je uspešno integrisao svoju zajednicu u aktivno upravljanje projektima.

Foto: Promo

Kako meme koini rastu u popularnosti, sve više njih može usvojiti model glasanja za zaradu (V2E). Rani investitori u Flockerz već mogu sa ponosom reći da su deo nove faze koja je redefinisala kripto industriju. Slično tome je Bitcoin (BTC) postavio temelje kao prvu i najvredniju kriptovalutu, iako na početku jednostavnu.

Meme kriptovalute su se etablirale kao ključni segment kripto tržišta 2024. godine, dostižući vrednost od 60 milijardi dolara. Kako sektor nastavlja da se razvija, FLOCK bi mogao postati ono što je BTC za svet kriptovaluta, simbol dugoročnog uspeha za investitore.

Kupovina FLOCK tokena automatski vas uvodi u Flockerz zajednicu. Pri tome označava vašu posvećenost ovoj novoj eri dubljeg učešća zajednice u kripto projektima.

Ako još uvek niste deo Flockerz zajednice, jednostavno posetite zvaničnu Flockerz web stranicu. Povežite svoj kripto novčanik (kao što je Best Wallet) i dobijte FLOCK koristeći ETH, BNB, USDT ili čak bankovnu karticu. Flockerz nudi svojim investitorima impresivan prinos od 2,959% APY, čineći ovu priliku još atraktivnijom.

Za razliku od projekata koji se oslanjaju na netransparentne pametne ugovore, Flockerz koristi ugovor koji je u potpunosti revidirao Coinsult. Time je pružen dodatni nivo sigurnosti za investitore. Budite u toku sa najnovijim vestima i pridružite se zajednici Flockerz na platformama kao što su X i Telegram.

Posetite Flockerz

(Telegraf.rs/PR)