Pepe Unchained dostigao prekretnicu od 17 miliona dolara uz kupovinu novih kripto kitova

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo

Pepe Unchained (PEPU) brzo se etablira kao jedna od najboljih novih kriptovaluta za kupovinu u ovom trenutku.

Stručnjaci veruju da ima sve predispozicije da postane „sledeća velika stvar“ u sektoru meme kriptovaluta – velika potražnja u pretprodaji, traženi korisni alati, značajan interes kitova i podrška istaknutih kripto influensera.

Nova meme kriptovaluta je nedavno dostigla prekretnicu od 17,3 miliona dolara u svojoj pretprodaji, delimično zahvaljujući velikim investicijama od strane kripto kitova.

Kitovi gomilaju PEPU uprkos kripto padu

Pepe Unchained je bio na radaru kripto kitova još od rane faze svog ICO-a. Investitor sa dubokim džepom kupio je PEPU tokene u vrednosti od 200.000 dolara u jednoj transakciji u julu.

Još jedan kit je nedavno kupio PEPU u vrednosti od 51.000 dolara 27. septembra.

Slično tome, novi kit je uložio 21.75284 ETH za PEPU, što je trenutno vredno više od 51.000 dolara.

Ono što je zanimljivo jeste da se ova transakcija dogodila 3. oktobra, u trenutku kada je cena kriptovaluta opadala na širem tržištu.

Jak interes kripto kitova za meme kriptovalute često je pokazatelj visokog potencijala za rast. Uostalom, PEPU je dizajniran sa takvim iskusnim investitorima na umu, što je očigledno kroz njegove tražene korisne funkcije, robusne tokenomike i višestruke bezbednosne provere. Pogledajte Coinsult i Solid Proof izveštaje o revizijama ovde.

S obzirom na to da "pametni novac" investira u nove projekte tek nakon detaljne inspekcije, više velikih kupovina kitova je Pepe Unchained postavilo kao jednu od najboljih novih kriptovaluta za kupovinu.

Pepe Unchained - ključne prednosti

Pepe The Frog ostaje jedan od najtraženijih meme-ova na kripto tržištu. Uprkos tome što se svakodnevno lansiraju nove meme kriptovalute, Pepe (PEPE) i dalje zadržava status treće najveće kriptovalute u ovom sektoru.

Postoji rastući konsenzus da je Pepe i dalje potcenjen i da bi mogao dostići tržišnu kapitalizaciju veću od 30 milijardi dolara tokom bull marketa.

Pepeov uspeh deluje kao katalizator za druge meme kriptovalute sa žabom kao temom, kao što su APU, PONKE, PEIPEI i PEPU.

Međutim, Pepe Unchained nije kopija drugih meme kriptovaluta. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, već se etablira kao najbolja alternativa Pepeu. Na primer, projekat je nedavno izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što je objavio pregled Pepe Unchained L2 Testnet-a.

Njegov L2 ekosistem, dizajniran za trgovanje meme kriptovalutama, uključuje skalabilan Layer-2 blockchain, DEX za jednostavne zamene, block explorer za transparentnost i grantove za programere radi podsticanja novih razvojnih projekata na lancu.

Dok većina novih ERC-20 meme kriptovaluta ima problema sa zagušenjem na Ethereum blockchainu, PEPU – kao i drugi projekti na ovom lancu – će ponuditi izuzetno niske naknade za gas, momentalno zaključenje transakcija i robusnu bezbednost, što je savršena formula za privlačenje malih investitora.

Ako to nije dovoljno, vlasnici PEPU tokena mogu stakovati svoje kriptovalute kroz projektnu nativnu staking platformu. Prema platformi za staking, trenutna procentualna dobit iznosi preko 120%, što je znatno iznad proseka u industriji.

Da li je PEPU najbolja nova kriptovaluta za kupovinu sada?

Nove meme kriptovalute su najbrži put za kripto investitore da preokrenu svoje finansije iz oskudice u bogatstvo.

Ranije ovog meseca, mali investitor je pretvorio 368 dolara u 2 miliona dolara sa HIPPO, meme kriptovalutom baziranom na Sui blockchainu.

Sa tako jakim interesom kripto kitova, postoji intenzivna spekulacija da bi PEPU mogao ponuditi sličan potencijal. Na primer, neki istaknuti investitori veruju da je Pepe Unchained sledeća kriptovaluta koja bi mogla doneti 100x profit.

Čak i investitori sa "pametnim novcem", kao što je Austin Hilton, koji ima 275.000 YouTube pretplatnika, nazvali su PEPU "tokenom koji ne sme da se propusti", tvrdeći da je to jedno od najvećih lansiranja u pretprodaji ikada.

Zainteresovani kupci veruju da i dalje mogu da kupe novu meme kriptovalutu po sniženoj ceni tokom tekuće pretprodaje. Samo koristite OTC (over-the-counter) vidžet na sajtu projekta i kupite putem bankovne kartice ili zamenom ETH, BNB ili USDT tokena.

Međutim, s obzirom na to da ICO dodaje milion dolara na svoj ukupni iznos za gotovo četiri dana, investitori koji čekaju sa strane nemaju mnogo vremena za gubljenje.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)