Pretprodaja Crypto All-Stars-a blizu 2 miliona dolara dok stručnjaci predviđaju 10x dobitke

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo

Pretprodaja Crypto All-Stars (STARS) brzo se približava granici od 2 miliona dolara.

Investitori i analitičari obraćaju pažnju, posebno zbog platforme MemeVault, koja omogućava korisnicima da stakuju popularne meme kriptovalute.

Kako se pretprodaja zahuktava, neki čak govore o potencijalu za 10x dobitke (ili više) za one koji uđu rano.

MemeVault – Potencijalni revolucionar u stakingu meme kriptovaluta

MemeVault je jednostavan, ali revolucionaran koncept za trgovce meme kriptovaluta.

Zamislite to kao platformu na kojoj možete stakovati svoje omiljene meme kriptovalute na jednom mestu. Ono što izdvaja MemeVault jeste njegova inkluzivnost. Bez obzira da li imate Dogecoin, DogWifHat, Pepe ili bilo koju drugu vrhunsku meme kriptovalutu, možete lako stakovati.

Najbolji deo je što, bez obzira koju kriptovalutu stakujete, dobićete nagrade u STARS tokenima. To je kao program nagrađivanja za "degen" investitore.

Međutim, tim ne teži samo da ponudi novu staking platformu – oni žele da okupe celu zajednicu meme kriptovaluta. Podstiču vlasnike različitih meme kriptovaluta da međusobno komuniciraju nudeći zajednički sistem nagrađivanja.

Važno je napomenuti da Crypto All-Stars koristi ERC-1155 protokol. Ovo znači da MemeVault može podržavati kriptovalute i tokene sa različitih lanaca, ne samo Ethereum. To otvara platformu još širem auditorijumu.

Nije čudo što Telegram kanal Crypto All-Starsa već ima preko 2.500 članova. Pretprodaja STARS-a se zahuktava dok analitičar predviđa 10x rast cene. Pretprodaja STARS tokena je u punom jeku, sa skoro 2 miliona dolara prikupljenih.

I ta prekretnica bi mogla biti postignuta u bilo kojem trenutku. Investitori kupuju STARS tokene po trenutnoj ceni od 0,0014769 dolara, a fleksibilnost je veliki plus – možete ih kupiti koristeći kriptovalute ili kreditne/debitne kartice.

Međutim, investitori iz pretprodaje ne moraju da čekaju da bi počeli da zarađuju. Tim je već pokrenuo staking aplikaciju tokom pretprodaje, tako da rani korisnici mogu odmah početi da dobijaju nagrade.

To je pametan potez koji privlači još više pažnje. Crypto YouTuber ClayBro je takođe u potpunosti za STARS.

U nedavnom videu, dao je ogromno predviđanje – da će STARS narasti 10x (ili više) nakon listiranja na berzama. Nije se zaustavio na tome, ukazao je na ogromne prinose koje pruža staking Crypto All-Starsa, nazivajući ih nenadmašnim.

I da stvar bude bolja, ClayBro je otkrio da je lično investirao u STARS. To daje veliku težinu njegovoj optimističkoj prognozi.

Rastuća onlajn zajednica Crypto All-Starsa i čvrsta sigurnost

Crypto All-Stars privlači pažnju ne samo ClayBroa.

Pratioci projekta na Twitteru naglo su porasli na preko 14.300, što pokazuje da zajednica brzo raste i da postoji ozbiljan potencijal za viralnost.

Takav rast je obično dobar znak – posebno za meme kripto projekte. Što se tiče sigurnosti, tim Crypto All-Starsa radi stvari ispravno. Projekat su revidirali i SolidProof i Coinsult, dva velika imena u kripto sigurnosti.

Ove revizije pružaju investitorima sigurnost, potvrđujući da su pametni ugovori bezbedni. Tim je takođe posvećen marketingu, sa 20% ukupne ponude STARS tokena izdvojeno za promotivne aktivnosti.

To je ogroman budžet za širenje reči o MemeVault-u. Čini se da to već funkcioniše, jer je STARS token trenutno rangiran na četvrtom mestu na CoinSniper.net. STARS je takođe istaknut na ICOBench.com-ovoj listi.

Ovi rangovi pokazuju da vodeći igrači u industriji počinju da primećuju karakteristike Crypto All-Starsa. Ako se ovaj zamah nastavi, postoji velika šansa da bi ClayBro-ova prognoza o 10x rastu cene STARS-a mogla postati tačna.

Posetite Crypto All-Stars

(Telegraf.rs/PR)