Flocktopia DAO nagrađuje vlasnike besplatnim kriptovalutama - Flockerz pregled pretprodaje

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Promo

Ponedeljak, 30. septembar 2024. – Flockerz ($FLOCK) se smatra jedinstvenim meme tokenom od svog početka. Ovaj projekat, pokrenut pre samo nekoliko nedelja, već je privukao više od 300.000 dolara finansiranja.

Promovisan kao "Meme koin za ljude", Flockerz donosi svežinu na tržište, donoseći novi koncept koji ljubitelji kriptovaluta još nisu iskusili. Radi se o modelu "glasa za zaradu" sa neverovatnim nagradama za ulaganje i izgradnju zajednice.

Sada ćemo da objasnimo šta tačno znači "glas za zaradu" i kako to funkcioniše. U Flockerzu, sve počinje od Flocktopia, inovativne decentralizovane autonomne organizacije (DAO) čiji članovi postaju svi vlasnici $FLOCK-a.

DAO predstavlja upravljačku strukturu zasnovanu na blokčejnu sličnu akcionarskim društvima. Pri tome svaki učesnik ima jednake mogućnosti da učestvuje u donošenju ključnih odluka za projekat.

Stoga, $FLOCK nije zabavan samo zbog svoje slatke estetike nalik pticama. Ljubitelji meme tokena će sigurno ceniti ovo sveže vizuelno odstupanje od uobičajenih Shiba Inu tokena koji su preplavili tržište.

Osvrnimo se na ovu zanimljivu pretprodaju koja donosi novi hajp na kripto scenu ove jeseni.

Posetite Flockerz

Foto: Promo

Flockerz - Rešenje za zajedničko upravljanje i izdašne nagrade za dugoročne investitore

Nosioci Flockerz-a, poznati kao "The Flock", igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti projekta kroz sugestije za upravljanje i poboljšanja. Njihovi glasovi osiguravaju da zajednica, a ne centralizovani organi, donose sve važne odluke.

Kao podsticaj za aktivno učešće, birači su nagrađeni tokenima $FLOCK. Na taj način promovišu veće angažovanje i usklađivanje zajedničkih ciljeva. Što se više uključite u projekat, veće su vaše nagrade.

Od ukupne ponude od 12 milijardi dolara u FLOCK tokenima, oko 25% je namenjeno za ulaganje. Protokol nudi neverovatnih 7888% prinosa za one koji zaključaju svoje tokene na period od dve godine. Ulaganje u ovaj token donosi pasivan prihod, osigurava stabilnost projekta, podstiče dugoročna ulaganja i smanjuje ponudu tokena.

Oko 2,4 milijarde dolara FLOCK tokena (20% ukupne ponude) rezervisano je za pretprodaju, gde investitori trenutno mogu kupiti tokene po fiksnoj ceni od 0,0056785 dolara.

Podjednak deo tokena se izdvaja za marketing, što obezbeđuje globalnu promociju i šansu da se kotira na berzi. Pored toga, 10% ponude (120 miliona dolara FLOCK) je rezervisano za osiguranje likvidnosti na berzi.

Preostala četvrtina tokena ide u DAO trezor za podršku daljem razvoju i implementaciji projekta.

Foto: Promo

Flockerz - Transparentni projekat koji leti do zvezda uz podršku zajednice

Flockerz se ponosi time što je transparentan i temeljno revidiran projekat. Kao prvi korak, pametni ugovor je revidiran preko Coinsult-a, kako bi se investitorima pružila dodatna bezbednost.

Dok se pretprodaja nastavlja, Flockerz tim ulaže maksimalne napore da proširi vest. Poznati uticajni ljudi, kao što je Jacob Cripto Buri, već su primetili projekat, a Jacob ga je opisao kao potencijalnog 10X. Pored uspešne pretprodaje, Flockerz planira da se kotira na centralizovanim i decentralizovanim berzama (CEX i DEX). Kada bude uvršten, aktiviraće se mehanizam glasanja.

U suštini, Flockerz predstavlja novu eru meme tokena vođenih zajednicom. Investitorima pruža jedinstvenu priliku da se okupe i zajedno krenu ka zvezdama. Zbog toga ima potencijal da postane jedna od najuticajnijih novih zajednica u svetu Web3.

Zainteresovani mogu kupiti $FLOCK koristeći ETH, BNB, USDT ili bankovne kartice direktno na Flockerz web stranici. Spremite se, jer $FLOCK leti!

Posetite Flockerz

(Telegraf.rs/PR)