Pepe Unchained prikupio preko 13,1 miliona dolara u najvećoj pretprodaji u 2024.

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo

Nakon što je nedavno premašio prekretnicu od 13,1 miliona dolara prikupljenih sredstava, Pepe Unchained (PEPU) je postao vodeći mem token godine.

Novo rešenje Ethereum Layer 2, koje uključuje sopstveni istraživač blokova i decentralizovanu razmenu (DEX), najavljeno je kao ključ za skalabilnost. Uz punu podršku Vitalika Buterina 2025. godine, ovo rešenje eliminiše izazove povezane sa vlasništvom nad Pepeom, kao i drugim mem tokenima na mreži Ethereum.

Zahvaljujući kontinuiranom prilivu kapitala, Pepe Unchained je čvrsto na trećem mestu među najpopularnijim mem koinima. Očekuje se da će prikupiti dodatna sredstva već sledeće nedelje i dostići granicu od 14 miliona dolara.

Pepe Unchained - Revolucija u trejdingu tokenima bez visokih naknada

Pepe Unchained donosi novu dimenziju u vlasništvo nad Pepe tokenima prelaskom na sopstveni blok lanac. Ova promena omogućava brže i povoljnije transakcije. Iako su naknade za gas na Ethereum mreži dostigle rekordno niske vrednosti 7. septembra, one su i dalje podložne fluktuacijama koje se povećavaju sa povećanom aktivnošću mreže.

Foto: Promo

Kada se naknade za gas povećaju, mali trejderi mogu biti posebno pogođeni visokim troškovima transakcije, što može obeshrabriti učešće u rastu tokena.

Prošlog maja, tokom povećanog interesovanja za Pepe (PEPE), cene gasa su skočile na 150 Gvei, uzrokujući transakcione troškove veće od 50 dolara. Jedan investitor na Redditu opisao je kako je pokušaj kupovine PEPE tokena u vrednosti od 15 dolara rezultirao naknadom od 50 dolara.

Takva situacija je pogubna za one sa ograničenim budžetom, jer otežava učešće u potencijalno profitabilnim investicijama. Na primer, investicija od 15 dolara u aprilu mogla je narasti na preko 3.300 dolara do trenutka kada je PEPE dostigao svoj vrhunac, pod uslovom da visoke naknade nisu prepreka.

Pepe Unchained menja pravila igre. Nudi istu atraktivnost kao originalni Pepe, ali bez tereta visokih naknada za transakcije, pruža svima priliku da ravnopravno učestvuju u rastu tokena.

Ako još niste kupili PEPU tokene, trenutna cena je 0,0096897 dolara, ali se očekuje da poraste na 0,0097284 dolara za manje od 48 sati kada počne nova faza finansiranja.

Posetite Pepe Unchained

Pepe Unchained je odlična prilika za male investitore

Pepe Unchained ne samo da je bolji zbog nižih troškova transakcije u poređenju sa Ethereum-om. On nudi i čitav ekosistem i platformu za pokretanje meme tokena, koji bi mogli ozbiljno da se takmiče sa Solaninim Pump.fun i Tronovim SunPump-om. Ovaj projekat ima ogroman potencijal. Mogao bi da postane vodeći blockchain koji će oživeti Dogecoin (DOGE) ili Shiba Inu (SHIB), sa prepoznatljivom Pepe temom.

Foto: Promo

Sa ovim inovacijama, čak i manji investitori će dobiti priliku da uđu u svet visokih prinosa, a da se ne osećaju izostavljenim. Još jedan ključni korak je pokretanje sopstvene decentralizovane razmene (DEX), koja je nedavno objavljena u najavi na platformi X. Ovo će omogućiti jeftiniju razmenu PEPU tokena za ETH i USDT, a u bliskoj budućnosti i sve nove tokene izgrađene na Pepe Unchained mreža će biti dostupna za trgovanje na tom DEX-u. Transakcije će se takođe lako pratiti zahvaljujući njihovom blockchain istraživaču.

Veliki potencijal za rast od 100 puta uz snažno poverenje investitora

Pepe Unchained je već prikupio značajna sredstva, što jasno pokazuje visok nivo poverenja investitora u njegov potencijal kao jednog od vodećih mem koina. Njegova impresivna lista pre razmene privlači pažnju, zbog čega su neka predviđanja cena za PEPU izuzetno optimistična. Prema procenama moguć je rast od čak 100 puta do kraja godine.

Foto: Promo

Popularni kripto Jutjuber ClayBro ističe da iako je ova vrsta povrata moguća, realniji kratkoročni cilj bi bio 0,016 dolara, što bi predstavljalo 66% naviše u odnosu na trenutnu pretprodajnu cenu. Do 2025. ovaj rast bi potencijalno mogao da dostigne 100%. Međutim, tržište je nepredvidivo. Iako su ove procene prilično konzervativne, videli smo brojne tokene koji su postigli 1000% rast u samo nekoliko nedelja.

Pošto Pepe Unchained već generiše preko milion dolara nedeljno, možemo samo da zamislimo uspeh koji će postići nakon lansiranja na velikim berzama i povećanja likvidnosti. Ako još uvek niste dodali PEPU svom portfoliju, sada je pravo vreme da posetite zvaničnu veb lokaciju. Nakon toga povežite svoj novčanik i kupite token koristeći ETH, USDT ili BNB. Prihvataju se i kreditne kartice.

Radi dodatne sigurnosti, pametni ugovor Pepe Unchained je prošao punu reviziju od strane Coinsult-a i SolidProof-a, bez pronađenih kritičnih problema.

Posetite Pepe Unchained

(Telegraf.rs/PR)