Nova meme kriptovaluta PlayDoge prikupila preko 4 miliona dolara u pretprodaji - može li se povećati 10 puta?

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Čuli ste za meme kriptovalute, ali šta kažete na retro igru u stilu Tamagotchija sa ikoničnim likom Doge-a?

Foto: Promo

To je PlayDoge (PLAY) - novi projekat Play-to-Earn (P2E) koji je već prikupio preko 4 miliona dolara u prve dve sedmice pretprodaje.

Posetite PlayDoge

PlayDoge nudi nostalgičan gameplay uz kripto nagrade

PlayDoge daje Tamagotchi ljubimcima iz '90-ih hrabri Web3 remix koji bi mogao rezonirati sa igračima i kripto investitorima. Ova nova mobilna igra prikazuje "Doge-a" kao 8-bitnog pikseliranog lika kojeg igrači moraju negovati i brinuti o njemu kao o digitalnom najboljem prijatelju. Ali što bolje igrač brine o potrebama svog ljubimca, to više PLAY tokena će zaraditi.

To uključuje hranjenje i igranje mini igara sa ljubimcem. To je uzbudljiva petlja gameplaya koja podseća na popularne igre iz prethodnih decenija. Međutim, igrači moraju paziti da ne zapuste svog ljubimca jer postoji šansa da pobegne i nađe novog vlasnika.

Još jedan ključni aspekt PlayDoge iskustva je staking. PLAY tokeni koje igrači zarade brinući se o virtuelnom ljubimcu mogu se staviti na staking radi pasivnog prihoda.

Trenutno, procenjeni staking prinosi su 216% APY - a već je zaključano preko 87,1 miliona tokena.

Spajanje P2E mehanike sa stakingom je majstorski potez tima. To znači da igrači mogu uvećavati svoje nagrade - stvarajući očigledan razlog za povratak.

Rani uspeh PlayDoge pretprodaje izazvao je veliko uzbuđenje u zajednici

PlayDoge je već privukao preko 4 miliona dolara od investitora u pretprodaji za samo dve sedmice. Nije loše za projekat koji je još u razvoju.

Sada bi mogla biti idealna prilika za one koji žele ući u igru pre nego što PLAY token debituje na decentralizovanim berzama (DEX).

Pretprodaja nudi popust u odnosu na buduću cenu listinga na DEX-ovima. Trenutno, investitori mogu kupiti PLAY tokene po ceni od $0.00507 koristeći ETH, USDT, BNB ili kreditnu/debitnu karticu.

S obzirom da se PlayDoge nalazi na BNB Chain-u, sigurno je pretpostaviti da će PancakeSwap biti jedna od prvih berzi koja će listirati PLAY čim se završi pretprodaja.

Poreklo tokena na BNB Chain-u trebalo bi da olakša ovaj prelazak. Članovi PlayDoge Telegram zajednice već uveliko raspravljaju o izgledima PLAY-a kada se pojavi na otvorenom tržištu. Više od 3,600 ljudi pridružilo se zajednici, deleći svoje uzbuđenje zbog budućnosti projekta. Ovo uzbuđenje dodatni je dokaz podrške koju PlayDoge stiče.

Da li PlayDoge ima dugoročni potencijal u P2E prostoru?

Može li PlayDoge zadržati svoju snagu i nakon prvobitnog uzbuđenja pretprodaje?

Postoje definitivno razlozi za optimizam među ranih investitora PLAY-a.

Projekat je već dobio odobrenje od strane SolidProof-a nakon sveobuhvatne revizije pametnih ugovora, pružajući investitorima mir na polju sigurnosti.

Osim toga, sa 50% ukupne ponude namenjene investitorima u pretprodaji, tokenomika se fokusira na učešće zajednice.

Ovo je oštar kontrast u odnosu na pristup koji mnogi novi lansiranja meme kriptovaluta imaju, gde se često značajni delovi ponude rezervišu za razvojni tim.

Stoga, prioritetom zajednice, PlayDoge se postavlja za održiviji rast. PlayDoge čak ima detaljan plan rada koji se proteže daleko izvan lansiranja projekta. Ovi elementi zajedno doprinose ogromnom uzbuđenju oko PlayDoge-a. Zapravo, projekat je nedavno dobio pohvale od vrhunskih kripto YouTubera poput ClayBro-a i 99Bitcoins-a.

Kada uticajni glasovi već govore o kripto projektu, postoji dobra šansa da ima potencijal.

Ali da li je PlayDoge sledeći veliki P2E kripto?

Trenutno, tržište dominiraju FLOKI, NOT i GALA - tri tokena koji su izuzetno dobro performirali u 2024. godini. Međutim, nijedan od njih ne nudi vrstu petlje u gameplay-u kakvu nudi PlayDoge. Ako tim PlayDoge-a može ispuniti svoja obećanja, PLAY bi mogao ozbiljno konkurisati etabliranim P2E tokenima.

Posetite PlayDoge

(Telegraf.rs/PR)