Neočekivane radosti internet pretrage: Kako jedan klik može da promeni porodični prostor

N. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Rođendan Ananas.rs se pokazao kao prilika koja se ne propušta

Foto: Shutterstock.com

Život donosi mnoge iznenadne i lepe trenutke, a jedan od takvih jeste i trenutak kada postanete ujak. To je zaista jedan od onih momenata koji u život unesu sasvim novu dimenziju. Odjednom se nađete u potrazi za najmekšim igračkama, najsigurnijim auto-sedištima, i naravno, najudobnijom hranilicom za bebe.

U tom duhu, počeo sam da pretražujem internet u potrazi za savršenim poklonom za svoju nećaku i naletim na Ananas.rs - sajt koji sam često posećivao zbog dobrih ponuda i povoljnih cena. Međutim, ovoga puta me je dočekalo prijatno iznenađenje.

Naime, Ananas.rs slavi rođendan, a to znači da su određeni artikli na velikom popustu. Zastao sam kod Lorelli hranilice za bebe, a dizajn i funkcionalnost su me odmah osvojili. Bela boja i moderni detalji su me uverili da je ovo pravi izbor, a sada, zahvaljujući rođendanskoj ponudi, i po ceni koja je više nego povoljna.

Nakon što sam obezbedio udobnost za moju malenu nećaku, razmišljao sam o udobnosti i praktičnosti za ostatak porodice. Kako bih osvežio dom svoje sestre, bacio sam pogled na elegantne plakare iz kolekcije Jela. Pomislio sam da je moderni dizajn plakara bio upravo ono što je nedostajalo u njihovoj gostinskoj sobi. Svojim nijansama drveta i klasičnim stilom, ovi plakari ne samo da nude dodatni prostor za odlaganje već unose i dašak prirode u dom.

Onda sam postao svestan da će u domu s bebom biti potrebno češće čišćenje, a tu je u igru ušao BEKO usisivač sa kesom koji deluje kao pravi uređaj koji je tu da vas podseti da su poslovi oko kuće lakši kada imate pravog pomoćnika.

Gledajući dalje, jer je, naravno, teško stati, zainteresovao me je i IPA-PROGARDEN set za balkon, koji izgleda kao idealno mesto za uživanje u prvom prolećnom suncu. A tu je i paket za domaćinstvo sa sredstvima za čišćenje, koji će sigurno dobro doći svakoj porodici.

Ipak, dok sam razmišljao o poklonu za svoju nećaku, nije mi promaklo ni to da je rođendanska ponuda Ananas.rs savršena prilika da počastim i sebe. DELL Vostro laptop bi bio savršen za rad od kuće, a LG NanoCell televizor bi unapredio moje večernje opuštanje. Da ne zaboravim i XIAOMI prečišćivač vazduha - sa dolaskom proleća i alergija, čist vazduh u domu je neophodnost.

Na kraju, kako da odolim U.S. POLO ženskoj torbici? Iako je prvobitno namenjena damama, znajući da je sestrina stara torbica već iznošena, ovo bi bio sjajan i praktičan poklon.

Rođendan Ananas.rs se pokazao kao prilika koja se ne propušta - bilo da ste u potrazi za poklonom za najmlađe, tehnikom za sebe, ili samo želite da osvežite garderobu ili opremite dom, pravo je vreme da iskoristite popuste.

(Telegraf.rs)