Sada mogu svi isprobati Chat GPT4, Microsoft ukinuo listu čekanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Windows Central je među prvima uočio ovu promenu, potvrđujući kako korisnici više ne moraju da čekaju u želji da isprobaju novi Bing

Foto: Daniel Chetroni / Shutterstock.com

Microsoft koji je inače najveći investitor u kompaniju Open AI, izgleda da je ukinuo liste čekanja koje postoje zbog velikog interesovanja korisnika za korišćenjem najnovije verzije Bing pretraživača i ChatGPT-4 AI tehnologije, piše Benchmark.rs.

Navodno, sada svi korisnici imaju korisnici pristup ovoj tehnologiji.

Windows Central je među prvima uočio ovu promenu, potvrđujući kako korisnici više ne moraju da čekaju u želji da isprobaju novi Bing.

TechCrunch je testirao nekoliko različitih naloga, starih i novih, i svaki put je dobio momentalni pristup novoj usluzi.

Uprkos činjenici da naslovna strana novog Bing pretraživača i dalje prikazuje taster za prijavu na listu čekanja, možete se prijaviti sa vašim važećim nalogom i praktično odmah koristiti usluge novog servisa. 

Microsoft pokušava u ovom trenutku da iskoristi momentum sveopšte ChatGPT popularnosti i zato ga ubrzano ugrađuje u svoje najpopularnije servise i programe.

Open AI tehnologija se pokazala kao pun pogodak za Bing pretraživač, obzirom da je prijavljeno čak 100 miliona dnevno aktivnih korinsika na ovom servisu. Ovo je u najmanju ruku i očekivano imajući u vidu euforiju koja vlada u vezi Chat GPT usluge, uspevši da privuče na desetine miliona korisnika željnih da ga pokrenu i isprobaju.

(Telegraf.rs)