NETFLIX OD DANAS I U SRBIJI: Sada omiljene serije možete da gledate ODJEDNOM!

- Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, Netflix je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola - istakao je CEO ove kompanije, Rid Hejstings

Najpopularnija streaming mreža na svetu Netflix, od danas je dostupna i u Srbiji. Ovu informaciju je potvrdio i generalni direktor ove kompanije, Rid Hejstings.

IZUM GODINE: Čarape koje će pauzirati seriju kada zaspite!

Netflix je od danas dostupan u 130 zemalja širom sveta, što je tri puta više u odnosu na ranije.

- Svedoci smo rođenja nove globalne internet TV mreže. Od danas, Netflix je moguće pratiti na svim meridijanima – od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paola. To znači da će gledaoci širom sveta moći u isto vreme da prate serije i filmove na našem kanalu, i to bez čekanja, kao što je to bio slučaj do sad. Uz pomoć interneta, dajemo moć potrošačima širom sveta da sami odlučuju šta će, kada i putem kog uređaja gledati - izjavio je Hejstings.

Podsetimo, Netflix je lansiran 2007. godine, a u poslednjih nekoliko godina promenio je način na koji mnogi konzumiraju televizijski sadržaj, omogućavajući cele sezone vlastitih serija, kao što su "Orange Is the New Black" ili "House of Cards", da budu dostupne odjednom, a ne epizodu po epizodu, iz nedelje u nedelju.

Netflix se može koristiti na raznim uređajima povezanim na internet, bilo da su to laptopovi, tableti, pametni telefoni, pametni televizori, konzole, a kvalitet streaminga se automatski prilagođava dostupnoj brzini interneta.

Najjeftiniji paket će koštati oko 7,99 evra mesečno, a prvi mesec je besplatan za korišćenje za sve korisnike.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)