KOMŠINICE POKAZALE SEKSI GUZE: Instagram je IZGOREO od ovih devojaka, a i VI ĆETE (FOTO)

Za ove devojke sigurno niste čuli, ali će vas njihove guze ostaviti bez teksta

Svi na Instagramu znaju za guze Kim Kardašijan, Koko i Amber Rouz, ali postoji još puno devojaka koje se mogu pohvaliti ovim atributima.

Nijedna od njih nije poznata ličnost, ali su ih njihove pozadine učinile koliko-toliko poznatim na društvenoj mreži za razmenu fotografija.

Bruna Lima

Ova devojka ima 19 godina, živi na Floridi, a poreklom je iz Brazila pa ne čudi njeno dobro telo. Na Instagramu je prati 684.000 ljudi, a do sada je objavila 345 fotografija.

Jovana Ventura Ova devojka ima čak 2,2 miliona pratilaca, a na svom profilu je objavila preko 600 slika selfija i njene guze.

Hafija Mira

Mira se bavi dizajnom. Iako nju na Instagramu prati malo manje od 60.000 ljudi, njena pozadina će vas sigurno ostaviti bez reči.

Ešli Martele Ešli je članica "Taz’s Angels" grupe u kojoj se nalaze samo devojke sa dobrim guzama. Nju prati više od 809.000 ljudi i objavila je preko 1.300 fotografija.

Rubi Sajed

Rubi je takođe članica grupe "Taz's Angels". Do sada je objavila preko 1.500 fotografija, a na društvenoj mreži Instagram je prati 550.000 ljudi.

(Telegraf.rs)