EVO ŠTA REDOVNO GLEDATE NA FEJSU? Ovo su NAJLUĐE domaće FACEBOOK STRANICE! (FOTO)

Ukoliko želite da se svakodnevno smejete raznoraznim forama na Facebooku, stranice koje se nalaze u nastavku morate da lajkujete ukoliko već niste

Facebook je najpopularnija društvena mreža kako u Srbiji tako i u svetu. Nekoliko stotina hiljada ljudi u Srbiji svakodnevno posećuje stranice popularnog sajta, a na njima se, pored prijatelja i stranica popularnih kompanija i brendova, nalaze i neke veoma smešne i zanimljive stranice koje su nastale upravo u Srbiji.

Ukoliko imate profil na Facebooku predlažemo vam da obavezno zapratite ovih nekoliko stranica.

Mačka kaže

Ova stranica će se naročito svideti ljubiteljima mačaka. Naime, na ovoj strani nalaze se fotografije mačke koja se na zanimljiv način igra rečima i osvrće na razna događanja.

Javni zbornik internet komentara

Jedna od najsmešnijih domaćih stranica na Facebooku. Ukoliko je lajkujete, na njoj ćete pronaći brojne urnebesne komentare i izjave naših ljudi. I dok su neki smešni, postoje i oni bizarni.

Dnevna doza prosečnog Srbende

Stranica koju svaki Srbin mora da lajkuje, ukoliko to već nije. Urnebesne fotografije slikane širom Srbije, komentari i fraze koje svi već dobro znamo, samo su neke od stvari koje se nalaze na stranici "Dnevna doza prosečnog Srbende".

Vukajlija.com

Reč je o stranici koju svi već dobro poznajemo i čije fore svakodnevno prepričavamo. Ukoliko pripadate manjini koja još uvek nije lajkovala Facebook stranicu Vukajlije, predlažemo vam da to odmah uradite. Brojne humorističke fotografije sa komentarima koje će vas nasmejati do suza krase ovu stranicu. Idealno za podizanje raspoleženja i prozivanje prijatelja.

Dnevna doza imbecilnosti

Sam naziv već dovoljno govori o ovoj stranici. Naime, među njenim postovima pronaći ćete fotografije na kojima se nalaze malo izmenjeni stihovi domaćih pesama. Uglavnom je promenjena samo jedna reč koja celoj rečenici daje potpuno drugačiji kontekst i često je neverovatno smešan. Pazite samo da sledeći put u diskoteci ne krenete da pevate ove verzije pesama.

Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Svi koji se voze gradskim prevozom u Beogradu verovatno su već lajkovali ovu stranicu. Međutim, čak i da se ne vozite i ne doživljavate raznorazne scene u gradskom prevozu, ova stranica će vam sigurno biti interesantna. Ima smešnih i bizarnih stvari, za svakoga po nešto, a često može biti i veoma korisna, ukoliko na primer izgubite nešto u prevozu.

Naj lepši citati svecke književnosti

Ovo je stranica koju krase brojne fraze, umotvorine i stihovi kojima je zamenjena određena reč pa dobijaju potpuno drugačiji kontekst. Oni su takođe često i gramatički neispravni, isto kao i sam naziv grupe.

Hvala  Alisteru Krouliju za sve što je učinio za srbski narod

Sarkazam na ovoj stranici će vas potpuno "navući", te nećete moći da prestanete da je čitate. "Sretnite se sa svojom sudbinom" 2015. godine...

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)