Кonferencija PULSE360 i ove godine vodi kroz savremeni svet sajber bezbednosti

E. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Ustupljena fotografija

Кonferencija PULSE360 i ove godine vodi kroz savremeni svet sajber bezbednosti i odgovara na pitanje kako se zaštititi od pretnji.

Sajber bezbednost je zajednička odgovornost. Zato i ove godine istražuje najbolje proaktivne i reaktivne mere koje kompanije, bez obzira na svoju delatnost, veličinu i industriju mogu primeniti da bi unapredile zaštitu svojih poverljivih podataka i reputacije.

Кonferencija PULSE360 okuplja menadžere IT sektora, cybersecurity inženjere, analitičare sajber bezbednosti i donosioce odluka različitih nivoa, koji tokom njenog trajanja konferenciji dobijaju uvid u trendove, regulative i načine na koje mogu efikasno zaštititi svoje poslovanje.

Кonferencija, koja će se održati 17. oktobra u Sava Centru, zadržava isti koncept, otvarajući prostor za širok spektar tema i praktičnih primera. Poseban fokus biće na nespornom uticaju AI na svakodnevno upravljanje bezbednosnim procesima, značaju obuka za zaposlene, upravljanju sajber incidentima, strategijama oporavka nakon kompromitacije i preventivnim aktivnostima.

Centralni deo konferencije čine predavanja koja detaljno ispituju ključne aspekte sajber bezbednosti.

Učesnici biraju između dva glavna tematska segmenta. Prvi, PROTECTION360, donosi uvid u najnovija i najnaprednija tehnološka rešenja, dok drugi, SOC360, istražuje cybersecurity servise i svakodnevno funkcionisanje bezbednosno-operativnih centara. U okviru oba segmenta održaće se ukupno 14 predavanja, a njihovi predavači biće partneri konferencije i inženjeri cybersecurity kompanije PULSEC i bezbednosno-operativnog centra PULSOC, koji su i organizatori ovog događaja. U skladu sa svojim interesovanjima, možete slušati deo prezentacija iz PROTECTION360, deo iz SOC360 treka. Fleksibilni ste u odabiru predavanja koje ćete na dan konferencije posetiti.

Prisustvo svim delovima programa konferencije je besplatno uz obaveznu registraciju koja će trajati najkasnije do 10. oktobra, odnosno do popunjavanja mesta. Za više informacija o konferenciji, agendi i registraciji, posetite zvaničnu stranicu konferencije.

Značajna podrška organizatorima i učesnicima biće RU4M? mobilna aplikacija i poslovna društvena mreža za globalno umrežavanje i organizaciju sastanaka, koja će kao zvanična aplikacija PULSE360 olakšati praćenje programa i interakciju tokom konferencije.

(Telegraf.rs)