Rezervišite dane u aprilu: Stižu novi Dani komunikacija!

Ekipa Telegrafa
Vreme čitanja: oko 3 min.

Nepredvidljiviji, neuobičajniji i izvan okvira

Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocenjiva iskustva i zavidna produkcija: poznati festival kreativnosti i komunikacija koji okuplja nekoliko hiljada učesnika ponovo otvara svoja vrata – i to od 11. do 14. aprila 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju, a prijave su u toku.

Dani komunikacija odavno su i izvan hrvatskih granica prepoznati kao jedan od najboljih događaja na svetu, a čarolija ovoga festivala deseti će se put manifestovati upravo onako kako najviše vole domaći kreativci, komunikatori, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikacioni profesionalci.

"Zajednicu smo odavno navikli na neuobičajeno dobro, a ponekada i najbolje, pa ni ove godine ne planiramo da razočaramo. Teško je opisati poseban osećaj na rovinjskoj obali i neobičnu energiju ovog festivala, stoga nećemo ni pokušavati, ali ćemo vas pozvati da dođete i uverite se sami - osoba koja stoji iza festivala, direktorka Dana komunikacija, HURA-e i IAB-a Croatia Dunja Ivana Ballon.

Svet oko nas nije jednostavan i danas više ne možemo reći da je išta crno-belo, a između svih ekstrema, pa i ljubavi i mržnje, postoji celi niz emocija. Upravo na to ukazuju i Dani komunikacija, koji pokazuju da se trijumfalni i neopipljivi osjećaj inovacije uvek pronalazi između dve krajnosti te poručuju da ništa, a pogotovo ne komunikacijsku industriju, nije moguće smestiti u stereotipne fioke.

Iz organizacije ništa ne prepuštaju slučaju, stoga su za skeptike koji tek treba iskusiti DK pripremili i festivalski video Dana komunikacija, koji savršeno dočarava ono što reči ne mogu iskazati.

I u 2024. na festivalu nam spremaju izvanredan program vrhunskih svetskih predavača i lidera koje u Hrvatsku dovode sa svih strana i delova sveta, no kreativnu zajednicu u Rovinj ne privlače (isključivo) važna imena, tvrde organizatori, poručujući da su Dani komunikacija danas sami po sebi sinonim za kvalitetu u industriji.

Festival je nadaleko poznat upravo po tome što sa svojim učesnicima uz jedinstvene edukativne sadržaje uspešno ruši unapred postavljena očekivanja te otvara prostor slobode za kreativnu genijalnost i spektar ideja koje iz njega proizlaze.

Prijave za sudelovanje moguće su na službenoj stranici festivala, gde su dostupne sve informacije o rezervaciji early bird kotizacija, ali i smeštaju u luksuznim hotelima Lone, Monte Mulini i Grand Park Hotelu očaravajućega Rovinja, jedne od najljepših evropskih destinacija, u ponudi koja vredi do 26. januara za rane prijave i rezervacije.

Iz godine u godinu najveći deo ukupnih smeštajnih kapaciteta rasproda se tokom prvih desetak dana, stoga je dobro svoja mesta rezervisati na vreme.

Prva lica ovogodišnjeg festivala, kojim on parira velikim svetskim događanjima, biće predstavljena u januaru, a do tada rezervišite svoje mesto na jednom od najiščekivanijih festivala 2024. godine.

O Danima komunikacija

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih događaja na svetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije.

Novo izdanje festivala, koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promena i sledećeg proleća u rovinjskom Loneu dočekati sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni. Više informacija pročitajte na službenim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

(Telegraf.rs)