"Pobediti znači očarati, oduševiti ili – isprovocirati": Munise Can na Danima komunikacije u Rovinju

Održavaju se od 20. do 23. aprila ove godine

Foto: Dani komunikacija

"Neću lagati: volim slatki, zamamni ukus pobede. Pobediti znači očarati, oduševiti ili – isprovocirati", rekla je jednom prilikom Munise Can, strateška stručnjakinja koja je mnogim brendovima pomogla da zacrtaju put do sigurnog uspeha. Upravo ona, biće jedna od govornica na predstojećim Danima komunikacija od 20. do 23. aprila ove godine u Rovinju.

Kada je reč o poslovnoj strategiji Can tvrdi da je ključ uspeha ne usmeriti se na ego – brenda ili vlastiti – nego na transformativnu moć kolektiva.

"Uvek morate svet posmatrati iz jedinstvene perspektive koju ljudi ne mogu pronaći negde drugde".

To je motiv koji se može primeniti i na filozofiju Highsnobrietyja – globalnog multimedijalnog brenda usmerenog na inovativnost u modi, dizajnu, muzici i drugim umetnostima koji oblikuju svet.

Otkako je 2005. lansiran, Highsnobiety kao globalni modni i lifestyle medij sa berlinskim sedištem predvodi kulturu večne mladosti. Od popularizacije street style-a do njegove infiltracije u nikad primamljiviji svet glamura visoke mode, nastavljaju da ruše tradicionalne okvire kada je reč o nosivoj umetnosti.

Upravo će zato na Danima komunikacija, Munise otkriti uvide u njihove bele knjige simboličnog naziva "The New Luxury 3.0", o tome kako se razvija percepcija luksuza – i šta brendovi treba da učine kako bi zadržali svoje mesto za stolom u sve većoj tržišnoj kakofoniji.

Poznati po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, Dani komunikacija, festival tržišnog komuniciranja i kreativnosti, koji okuplja nekoliko hiljada učesnika, svake godine pruža neponovljiva iskustva i okuplja najzanimljiviju zajednicu tržišnih komunikacija.

Pored Edvarda Snoudena, koji će se učesnicima festivala pridružiti putem videolinka, kao i evanđelista, vizionar i rock-zvezda tehnološkog sveta Džejms Vitaker, te Munise Can, na Danima komunikacija naći će se još neka zanimljiva imena.

Svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svetskih tržišnih lidera informacije o učešću mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

O Danima komunikacija

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih događaja na svetu prema Association Excellence Awardsu, uz čak dvostruku nominaciju ove britanske organizacije, zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije.

Novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promena – i ovog proleća će u rovinjskom Loneu dočekati sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni.

(Telegraf.rs)