Ko dobija TikTok u razvodu? Bračni parovi se sada bore i za vredne naloge na društvenim mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock, Telegraf.rs

Rastanak između Kat i Majka Stiklera, popularnih TikTok kreatora, otkrio je nove složenosti razvoda u digitalnom svetu. Njihova najveća borba bila je podela zajedničkog TikTok naloga, koji je privlačio milione pratilaca i donosio značajan prihod. U svetu gde društvene mreže donose realnu finansijsku korist, procena vrednosti ovakvih naloga postaje sve važnija tema u brakorazvodnim parnicama.

Kat je uspela da zadrži kontrolu nad TikTok nalogom, što joj je omogućilo dalji profesionalni razvoj i kupovinu stana. U međuvremenu, Majk je završio sa manjim YouTube kanalom i odlučio se za karijeru u prodaji. Ova situacija naglašava koliko su društvene mreže postale ključni deo savremenih odnosa, ne samo u smislu lične promocije već i kao imovina koja se deli tokom razvoda.

Prema rečima influenserke Vivijen Tu, društvene mreže nisu samo platforma za zabavu, već i ozbiljan posao. Pre udaje, Tu je osigurala svoje naloge kroz predbračni ugovor, svestan vrednosti koje oni nose u finansijskom smislu, piše WSJ.

(Telegraf.rs)