Pao TikTok: Hiljade korisnika širom sveta prijavljuje ove probleme

N. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema izveštajima sa sajta Downdetector, koji prati tehničke probleme na različitim platformama, TikTok trenutno beleži značajne probleme sa serverima

Foto: Tanjug/AP

Ako ste danas pokušali da koristite TikTok i primetili da se ne učitava, niste jedini. Popularna društvena mreža TikTok trenutno ima tehničke poteškoće koje utiču na korisnike širom sveta.

Korisnici na platformi X masovno prijavljuju probleme sa TikTok-om. Oni navode da aplikacija ne može da se učita, što onemogućava gledanje ili slanje video zapisa. Mnogi korisnici uspevaju da vide samo prvi video koji se učita, ali nisu u mogućnosti da čitaju komentare ili gledaju dodatne video zapise.

Prema izveštajima sa sajta Downdetector, koji prati tehničke probleme na različitim platformama, TikTok trenutno beleži značajne probleme sa serverima.

Foto: DownDetector.com

Zanimljivo je da TikTok-ovi zvanični nalozi na platformi X još uvek nisu objavili ništa povodom ovih problema, ali veliki broj prijava korisnika jasno pokazuje da su problemi ozbiljni.

Ako ste jedan od korisnika koji ima problema sa TikTok-om, trenutno nema mnogo toga što možete učiniti osim da sačekate da se serveri ponovo uspostave.

(Telegraf.rs)