MODERNA PORODICA: IT uređaj za svakoga

Ulazimo u sezonu praznika, a samim tim i poklanjanja. Imate modernu porodicu i znate da baš svakom treba mali ili veliki gedžet za rad ili zabavu? Evo predloga kako da usrećite svoje najdraže

Automobil za tatu, nove cipele i torba za mamu, bicikl za klince i nov komad nameštaja nekada su predstavljali neophodnost za prosečnu porodicu. Danas ne možete zamisliti modernu porodicu u kojoj svako nema svoj omiljeni IT uređaj. Čak i vreme porodičnog okupljanja nezamislivo je bez telefona, laptopa ili tableta.

Zamislite da želite da odlučite o porodičnom odmoru a da ne možete da pogledate slike hotela ili rezervišete kartu elektronski.

Rešili smo da vas uputimo u pogodnosti uređaja prikladnih za svakog člana porodice, a možda dobijete i ideju šta poklanjati u predstojećoj sezoni praznika.

Moćan poslovni ultrabuk za efikasno poslovanje, elegantnog dizajna, vrhunskog kvaliteta izrade, fenomenalnih performansi, savršene prezentacije kao što je Lenovo IdeaPad Yoga 13 Core i5 3337U – 59377317, savršeni je uređaj za svakog tatu koji dosta vremena provodi na poslovnim sastancima, a kome je potreban lako prenosiv računar vrhunskih performansi i izgleda.

Imate porodičnu proslavu i niste sigurni šta pokloniti bliskom rođaku? Evo predloga koji će ga svakako uveseliti. Samsungov foto-aparat ES95 je savršen spoj dizajna i funkcionalnosti. Jako je lagan, ali i moćan, te pravi fotografije superkvaliteta od čak 16,1 Mpix, a moguće je snimati i video-klipove u rezoluciji od 1280 x 720 HQ. Težak je svega 90,3 grama, a sa njim će sve  fotografije sa putovanja koje vaš rođak obožava biti još kvalitetnije i bolje.

(Telegraf.rs)