KAD IH DOBRO POGLEDATE, ODMAH ĆETE SE UGREJATI: Seksi devojke za kojim je internet odlepio (FOTO)

Kada vidite kako one izgledaju, neće vam biti dobro, a to se naročito odnosi na muškarce

Kako raste broj korisnika Instagrama, tako raste i broj seksi devojaka koje postaju poznate zahvaljujući ovoj društvenoj mreži. U nastavku vam donosimo deset seksi devojaka koje smo obožavali u 2015. godini, a ukoliko ih do sada niste zapratili, nakon ovog teksta ćete to sigurno uraditi.

GUZA MOJE DEVOJKE: Da li je ovo najluđi srpski nalog na Instagramu?!

Ana Čeri

Pejdž (26) je iz Minesote i njenih 3.2 miliona ljudi na Instagramu joj donose 3.8 miliona funti. Ona propagira suplemente, planove ishrane i drži svoje fitnes kurseve pomoću kojih obećava rezultate nakon 90 dana.

Šantel Zejls

Ova mlada devojka (25) je do sada zaradila 3.6 miliona funti. Bavi se modelingom i iz Los Anđelesa je, a do sada se pojavila na naslovnicama magazina "Maxim" i "FHM".

Klaudija Alende

Lejsi ima 24 godine, lični trener je i u svojoj karijeri do sada je zaradila dva miliona funti. Ona takođe promoviše razne suplemente ishrani.

Amanda Li

29-godišnja Amanda bavi se i modlingom i fitnesom. Na Instagramu najčešće objavljuje selfije u donjem vešu, a pomoću njih je zaradila 1.9 miliona funti.

Aleksa Braun

Ova 24-godišnja devojka je svoju karijeru započela nakon porođaja, kada je rešila da dokumentuje svoje muke u gubljenju viška kilograma. Do sada je zaradila 1.5 miliona funti i vodi sajt koji nudi fitnes, lajfstajl i modne savete.

Bela Falkoni

Bela ima 28 godina, radi kao životni trener i motivacioni govornik, a takođe je i model. Do sada je zaradila 1.7 miliona funti.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)