UŠTEDITE 17.000 DINARA: Velika rasprodaja Samsung tableta u Gigatronu!

Ova neverovatna ponuda traje do 31. januara, ili do isteka  zaliha. Na sniženju se nalazi sedam odličnih, i trenutno najpopularnijih modela Samsung tableta

Poznato je da su Samsung tableti jedni od najboljih na tržištu, a Gigatron je rešio da svima omogući da u svom vlasništvu imaju jedan ovakav uređaj. Naime, Gigatron je napravio veliku rasprodaju Samsung tablet računara, a cene su snižene od šest do 17.000 dinara.

Na akciji se nalaze svi trenutno najpopularniji modeli čuvenog južnokorjeskog proizvođača. Sve ih pokreće Android operativni sistem, a veličine ekrana kreću se od 8 do 12.2 inča. U zavisnosti od mogućnosti i potreba, sigurno je da ćete pronaći savršen tablet za sebe.

Iz akcije bismo izdvojili modele GalaxyTab Pro od 8, 8.4 i 10.1 inča, čije su cene snižene čak 17.000 dinara. Vrhunski dizajn, specifikacije i mogućnosti je ono što karakteriše ove modele. Više informacija možete pronaći OVDE.

Pored toga što se svi tableti nalaze na akciji, Gigatron je omogućio i izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50

(Telegraf.rs)