WINDOWS 10 JE BESPLATAN: Da, da, dobro ste pročitali! (FOTO)

Besplatna nadogradnja1 na Windows 10 je moguća tokom prve godine za sve klijente koji imaju Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1

Korporacija Microsoft je u sredu predstavila novu generaciju Windowsa, sa širokim spektrom iskustava osmišljenih da predvode novu eru ličnijeg računarstva, kao i dva nova uređaja projektovana za proširenje Windows doživljaja od velikih ekrana do iskustva bez ekrana.

Windows 10 će biti isporučen kao usluga koja će nuditi bezbedniji, inovativniji i unapređeniji doživljaj za period životnog veka uređaja. Besplatna nadogradnja1 na Windows 10 je moguća tokom prve godine za sve klijente koji imaju Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1.

Windows 10 označava početak ere još ličnijeg računarstva, u kojoj tehnologija nestaje, a u centru su ljudi. U ovoj eri, važna je mobilnost iskustva, a ne mobilnost uređaja; doživljaj treba da bude besprekoran, na poznat način na svim uređajima.

Ljudi treba prirodno da uzajamno deluju na tehnologiju kao što to čine međusobno – glasom, gestovima i pogledom. Zaštita privatnosti igra vodeću ulogu u pružanju pouzdanih doživljaja koji ljudima omogućavaju kontrolu.

 

Ovo su samo neki od novih doživljaja koje donosi Windows 10:

Kortana stiže na PC računare i tablete

Lični digitalni asistent Kortana će od sada biti dostupna na Windows 10 PC računarima i tabletima kako bi pomogla ljudima u obavljanju poslova.

Novo web iskustvo za Windows 10

"Projekat Spartanac", nova generacija pregledača, pruža mogućnost obeležavanja putem tastature ili olovke i deljenje sa prijateljima, režim čitanja bez ometanja i povezivanje sa Kortanom za brži rad na mreži.

Xbox na Windows 10

Igrajte paralelno igrice na vašem Xbox One na Windows 10, igrajte igrice sa prijateljima putem različitih uređaja i doživite iskustvo sjajne grafike napravljene uz pomoć DirectX 12.

Office za Windows 10

Office univerzalna aplikacija na Windows 10 donosi konzistentno, touch-first iskustvo na telefonima, tabletima i PC računarima. Imaćemo više toga da podelimo sa vama o novoj verziji Office desktop programskog paketa u narednim mesecima.

Prva hologramska kompjuterska platforma na svetu

Windows 10 omogućava programerima kreiranje hologramskog iskustva u pravom svetu, a novi Microsoft HoloLens je prvi bežični hologramski kompjuter kome nisu potrebne žice, telefoni ili konekcija sa PC -računarom.

Novi Microsoft Surface Hub optimizuje Windows 10 doživljaj za grupe

Surface Hub koristi prednosti Windows 10 , Skype for Business i Office 365 kako bi učinio da se svaka osoba, udaljena ili prisutna, oseća kao da je u istom kolaborativnom prostoru.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)