ANDROID ČEKA PRINOVU: Budite prvi koji će dobiti aplikaciju za Instagram

Aplikacija koja na Eplovim uređajima ima 27 miliona korisnika, polako ali sigurno se bliži i svojoj verziji za drugu najpopularniju smatfon platformu na svetu

Android aplikacija za Instragram, jednu od najpopularnijih aplikacija za Ajfon i Ajped, već se neko vreme najavljuje i stiče se utisak da je samo pitanje nedelje - ako ne i dana kada će postati dostupna za korisnike Guglove smartfon platforme.

Iako još uvek nije objavljen tačan datum kada će biti lansirana, ako ste vlasnik Android telefona koji želi ovu aplikaciju, možete da posetite ovu stranicu i da se prijavite kako biste bili među prvima koji će je dobiti.

- U mnogo čemu, naša Android aplikacija biće bolja od aplikacije za iOS - rekao je nedavno Kevin Sistrom, suosnivač ovog popularnog servisa koji ima oko 27 miliona registrovanih korisnika.

Ova stranica za prijavljivanje ne nudi nikakve dodatne informacije, osim što postavlja pitanje: "Da li želite da budete prvi koji će dobiti Instagram za Android?", i ostavlja upit za mejl adresu.

Nema sumnje da ljudi iz kompanije koja stoji iza ove aplikacije rade sve kako bi podigli uzbuđenje oko svoje prinove. Vreme će pokazati da li će im ova verzija postati glavna.

Ako želite da se prijavite, učinite to na ovoj adresi.

(Telegraf.rs)