NE PROPUSTITE: U Gigatronu vas čeka odlična ponuda pametnih telefona sa ekranom od 5 inča

Prednosti telefona sa velikim ekranom su brojne, a u Gigatronu vas pored fenomenalne ponude očekuju i odlične cene, kao i načini plaćanja

Telefoni sa velikim ekranima postaju sve popularniji, i sve veći broj korisnika prepoznaje prednosti njihovog korišćenja. Iz tog razloga Gigatron je spremio odličnu ponudu telefona sa velikom dijagonalom ekrana brojnih proizvođača, među kojima su Samsung, Nokia, Lenovo, ali i dosta drugih.

Pametni telefoni sa velikim ekranom imaju brojne prednosti. Surfovanje internetom, igranje video igrica, gledanje filmova i serija, ali i korišćenje uobičajenih aplikacija je daleko preglednije, lakše, a pre svega bolje. Gigatron se pobrinuo da svako pronađe idealan uređaj za sebe, pa su tako na raspolaganju telefoni i sa Windows Phone i sa Android operativnim sistemom.

Na raspolaganju su uređaji različog cenovnog randa i specifikacija, od onih najjačih, pa do onih koji su namenjeni osobama koje tek ulaze u sve pametnih telefona, aplikacija i interneta. Koji vas sve modeli očekuju u ovoj akciji pogledajte OVDE.

Pored toga što je spremio ovu odličnu ponudu, Gigatron je pripremio i odlične načine plaćanja za sve kupce. Svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)